Miért viselem rosszul a magányt?
Figyelt kérdés
Teljesen felesleges embernek érzem magam. Gyakorlatilag nincsen senkim. Pár barátom van. De mindegyik a párjával van elfoglalva. Én meg csak egyedül szenvedek minden nap. Nagy nullának érzem magam. Ki lehet ebből valahogy lábalni?33f2022. szept. 11. 13:32
2/2 anonim válasza:
pont ugyan így vagyok, de engem nem ez zavar, hanem az, hogy valahol a nagyvilágban ott éldegél a tökéletes partner, de nem velem. Ha nem ismertem volna meg a mai napig boldog "tudatlan" lennék és semmi gondom nem lenne az életben, de így... mintha egy gyászoló özvegy lennék, mert tudom hogy ennyi volt, pedig életem legjobb szakasza következhetett volna :)
És hogy hogyan tovább? hmm talán egy Tupac számból idéznék:
"I see no changes, wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!