Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lehet a gond egy olyan...

Girlll3 kérdése:

Mi lehet a gond egy olyan emberrel, akit senki se szrret és soha se nyitnak felé?

Figyelt kérdés
Ápolt vagyok, tanult, igyekszem kedves is lenni, mégis taszítom az embereket. Néha kajla vagyok, szókimondó, hebrencs. Gimiben ezt betudtam annak, hogy magamnak valő voltam, aztán fősulin hiába nyitottam mások felé, leráztak, gondolom a nem túl menő külsőm miatt. Sose hívtak bulizni, se moziba, se sehova. Aztán munkahelyeken sem ment az ismerkedés, nem is igen nyitnak felém. Szóval levegőnek szoktak nézni és általában nagyon komolynak és magamnak valónak könyvelnek el elsőre, holott szükségem lenne hasonló érdeklődésű emberek társaságára vagy olyanokra, akikkel lehet szórakozni.

2022. aug. 24. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
És te nyitsz mások felé?
2022. aug. 24. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ugyanez. Nem tudom hogyan kell beilleszkedni. Ezert nagyon gaz vagyok. Amit mindenki ugy értelmez ahogy akar. Mindig csesztettek meg szekáltak érte.

Lassan ott tartok hogy elmegyek szakemberhez mert nagyon nem megy a kapcsolatteremtés senkivel.

2022. aug. 24. 21:34
 3/4 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Úgy lehet változást elérni, hogy elkezdesz érdeklődni mások iránt. Pl. valamelyik kollégád beteg volt, amikor visszajön, kérdezgeted, hogy most már jól van-e, láza is volt, vagy ilyen-olyan részleteket. Akinek gyerekei vannak, a gyerekekről is kérdezhetsz. Vagy bármiről. Engem mindenki imád, mert tudok kérdezni. Frizuráról, pl ki a fodrásza és ő hol is van pontosan, stb, vagy akár a munkával kapcsolatban is.
2022. aug. 25. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Visszaolvastam pár kérdésedet, és ahogy látom, nem újkeletű a probléma.

Tanácsot nem tudok adni, mert nem ismerlek, csak annyit,hogy ne add fel!

És sok sikert kívánok, bízok benne,hogy megtalálod a társaságod!

2022. aug. 31. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!