Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Emlékszik valaki erre kérdésre?

Emlékszik valaki erre kérdésre?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést, azt hiszem még tavaly. Valószínűleg az Emberek vagy a Felnőtt Párkapcsolatok témakörben. Sajnos a kérdés pontos megfogalmazására nem emlékszem, így nem is tudtam újra megtalálni. Valakinek esetleg rémlik? Itt a tartalma kb.:

Egy férfi írta, akit sok rossz dolog ért az életben. Ha jól emlékszem, elköltözött egy nővel egy másik városba, ahol magányos volt, gyerekei lettek, de aztán a nő elhagyta. Talán a munkahelyéről is kirúgták. Megpróbált öngyilkos lenni olyan módon, hogy a maradék pénzéből lerészegedik, lefekszik egy padra aludni és megfagy az éjszaka. De egy ismerőse/munkatársa (nő) megtalálta és hazavitte, később összejöttek, de most (vagyis a kérdés kiírásakor) megint problémák vannak.

2022. aug. 23. 00:33
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Huh, ez izgi volt, várom a folytatást^^
2022. aug. 23. 00:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Már ha van...(öngyilkosság témában ezt sosem lehet tudni)
2022. aug. 23. 00:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha a gyakori népe összefogna amúgy akkor egy perc alatt meglenne a kérdés..
2022. aug. 23. 01:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi rémlik, hogy a főkérdés viszonylag általános megfogalmazású volt (ezért is nehéz ráakadni a kategóriák listáit böngészve), ez az elég durva történet csak a kifejtésből derült ki.
2022. aug. 23. 01:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem rémlik, még írtam is neki. Megkeresem.
2022. aug. 23. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
2022. aug. 23. 18:21
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Pontosan ez az, köszönöm szépen!
2022. aug. 23. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok mi lett a sráccal. Asszem még írtam neki privátot is de már arra sem reagált...
2022. aug. 23. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy csak kamu kérdés volt.
2022. aug. 24. 09:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem. Ahhoz túl komplex.
2022. aug. 24. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!