Nagyon félek egyedül, mit tegyek?
Én is szoktam félni egyedül, de van rá egy jó módszerem, ami engem mindig megnyugtat: olyankor karácsonyi dalokat éneklek.
Próbáld ki te is - jobb, mint az ivás! :)
Kérdező!
Szerintem próbáld ki a Bihari Vikit!
Ő jobb segítőnek tűnik, mint diplomás papírhalmozók.
Fent vannak videói a youtube-on, de fogad privát ügyfeleket is állítólag meg csoportos tréningeket is tart. Hátha segítene, és legalább társaságban lennél.
Válts pszichiatert
Keress egy hobbit
Jarj programokra
Tulajdonképpen mitől félsz?
A családoddal mi a helyzet?
Mit jelent az, hogy az élményszerző perióduson túl vagy? Mennyi idős vagy?
Élményszerző periódus: valaki bebeszélte a fiataloknak, hogy 30 év után vége az életnek, és 40-45 év szürke szopóroller következik, amit pelenkaszaggal, gyereksírással és lélekölő munkahelyi robottal kell eltölteni, míg aztán a halál megváltja az embert a gyűlöletes felelősségek rabságából.
Figyelj, Kérdező: az elmúlt fél évszázadot első osztályú élmények beszerzésével töltöttem. Ittam, drogoztam, keféltem, tanultam, dolgoztam, zenéltem, alkottam, álltam kis- és nagy színpadokon, katedrákon és bíróság előtt, megnősültem, elváltam, apa lettem háromszor, díjakat adtam és kaptam, szerettek és utáltak, szerettem és utáltam, bántottam és bántottak, sírdogáltam és röhögtem, volt seggig érő hajam, most meg lassan kopasz leszek, és mindezt az élményorgiát addig fogom nyomni, amíg csak lehet.
Az élet maga élmény, még az él-mény szó is azt jelenti: amit átélünk.
(Vélemény, amit vélünk, küldemény, amit küldünk stb.)
Az úgynevezett ifjúságnak mindig vannak tévképzetei, és ez elég normális dolog, de ez a kortárs önsajnálat és életrettegés tényleg fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!