Más szemmel láttok egy olyan fiatal lányt aki pénzért szexel neha de azért mert nincs semmije es senkije vagy ez nem indok arra hogy ezt tegye?
Tenyleg senkije nincs. Elzavartak otthonrol a lelki betegsegei miatt, nincsenek baratai nincsen csaladja , még ismerosei sincsenek
Lehet hogy arra fog kenyszerulni hogy penzert arulja magat, hogy legyen penze hol lakni es tudjon mit enni, gyorsan kell neki a penz...ha helyre jon soha tobbe nem fogja ezt csinalni
Ez ok arra hogy belemenjen ebbe vagy ez sem? De akkor legyen hajlektalan ahelyett hogy megragadna az egyetlen valasztast? Vagy mit tegyen?
Megegyszer leirom, penz azonnal kell neki, nem tud jelenleg munkat szerezni
Nincs aki segitsen rajta, snekije nincs nem tud kihez szolni!
A legegyszerűbb, ha hazamész és bocsánatot kérsz, akármi az előtörténet!
Kevésbé megalázó, mint k.rvának állni!
A lelki betegségeid miatt meg beszélj a háziorvossal és kérj beutalót pszichológushoz/pszichiáterhez,...majd ő tudja melyikhez küldjön!
*sorozatgyilkos
nem bérgyilkost akartam írni, bocsánat
"Hova irjak segitsegert? Ki az aki segitene?"
Írj a helyi önkormányzat szociális irodájának (ha van ilyen), de legjobb, ha bemégy személyesen, ott tudsz kérdezősködni. Ha van helyben plébánia/parókia, ott is érdeklődhetsz. Ezeket a szervezeteket is megpróbálhatod:
Máltai szeretetszolgálat:
Vöröskereszt:
Karitász:
Holnap jelentkezz a rácalmási/dunaújvárosi Hankookban, van ingyenes szállás és elég jól fizet. (Ezt egy másik fórumon olvastam)
2459 Rácalmás, Hankook tér 1.
Telefonszám: (06 25) 556 000
A tiszteletreméltó, hozzád közel álló embertől meg, akiről tegnap írtál a lopást fontolgatva, kérj kölcsön az első fizetésig ennivalóra pénzt!
...még mindig a 16-os vagyok,
vagy keress munkásszállásos munkahelyet bárhol az országban, a kajára az érvényes, amit a 16-ban már leírtam.
Nincs szülők, árva. Sajnálom, nem önhiba. Nincs barát- ez már nem.
Nincs pénz- de munka van, csak kell keresni. Eleinte túl kell élni a rossz melókat, és miután gyűlt pénz elegendő, el lehet lassan kezdeni egy normális életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!