Azthiszem a magányban teljesen megőrültem és már nem tudok tisztán látni, gondolkozni, nálatok is volt ilyen?
Szerintem beszélned kéne valakivel, az segíthet tisztán látni. Barát, családtag, bárki, akiben megbízol. Esetleg pszichológus.
A személyiség komplex dolog, normális, sőt, jó ha képes vagy több szemszögből is nézni a világot. Beszélgess és olvass, idővel tisztul majd a kép.
Foglald le magad.
Dolgozz, filmezz, játssz. Nem lesz időd gondolkozni.
Fú, nekem volt ilyen, egyedül éltem, a családommal tele volt a hócipőm, a barátaim szét voltak szóródva az országban, én pedig csak agyaltam, agyaltam, agyaltam, egy ponton szerintem el is szakadtam a valóságtól, téveszmés voltam.
Az egyik barátnőm észrevette, hogy mennyire belelovalom magam mindenféle dologba (emberiség, erkölcsi keretrendszer hiánya, folyamatosan naplót írtam és elmélkedtem), és addig csesztetett heteken keresztül, míg elmentem pszichológushoz.
Életmentő volt, már túlvagyok ezen szerencsére. De teljesen átérzem, ez egy adott típusú személyiségre jellemző szerintem.
Hát,nekem még nem volt ilyen, de őrült az nem vagy szerintem inkább csak sokat lehetsz egyedül és rengeteg időd van gondolkozni
Az igazi őrültek nem terjesztik a neten, hogy azok, már ha egyáltalán tudatában vannak a betegségüknek, mert a legtöbb észre sem veszi magán,hogy nem stimmel vele valami.
A világ meg olyan amilyen és jól látod nem éppen a legjobb irányba halad, de ne foglalkozz vele, te egyedül úgysem tudsz tenni sokat ellene.
Most pedig következzen a kedvenc mondatom tőled! (bocs) :
"A frusztrációim miatt meg mindenbe bele akarok szólni, okosnak képzelem magam, de valójában olyan segghülye vagyok, mint a sz@r."
Ja igen, tudom ez egy anonim oldal,ide bárki leírhat bármit, de azért na, szerinted ezt hányan mernék leírni magukról?
Szerintem te lebecsülöd önmagad.
Meditálj,keress magadnak hasoló érdeklődésű társaságot mint, amilyen te vagy és mozdulj ki otthonról. Egyébként, ha ez megnyugtat, egyszer már én is megkérdőjeleztem magamban, hogy létezem e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!