Miért nem tudok boldog ember lenni?
Ha tartós, akkor pszichológus.
Ha annyira nem tartós, akkor motivációt kell keresni. Ehhez pillanatnyi boldogság is elég, ami pl egy filmmel is elérhető akár. Megvan a motiváció lesz hobbi, lesz életkedv, ez vonzza a barátokat, amitől sokkal jobban leszel, sikeresebb is leszel majd a különböző sikerek egymást erősítik, így még jobb lelki állapotba kerülsz, könnyebb párt találni stb.
Ha nem tudsz elindulni ezen az úton, egy pszichológust keress fel.
Istenem 5-ös, szívből sajnállak. :( De mindig van feljebb, keress munkát, bármi jó lehet ebben a helyzetben!
Kérdező: pszichológust javaslok. 3 alkalommal voltam eddig, sajnos gyógyszer is kell. Nálunk is volt haláleset, borzalmas a munkahelyem, de jelenleg nem hagyhatom ott, mert váltani sem lenne könnyebb nekem. Barátok?? Az ő életük vagy rosszabbul alakult, mint nekem, így irigyek rám, amiért tehetősebb családból jöttem és van saját lakásom, amiről beszélni se beszélhetek, mert kínos nekik... :( Vagy annyira jó helyzetben és mentális állapotban vannak/voltak, hogy lepattintottak. Egy ex-évfolyamtársammal összefutottam nemrég az utcán, köszönni is nehezére esett. Mindenki másnak meg vagy a karrierje, vagy a magánélete ível olyan mértékben felfelé, hogy ők elképzelni se tudják, mégis mitől kell nekem gyógyszert szedni, de hát, sajnálják, hogy így alakult. Ők azok az emberek, akik annyira burokban élnek, hogy a saját érdekükben híreket sem hajlandóak nézni/olvasni, adott esetben szavazni sem mentek el. Én meg nem ilyen vagyok. Egy masik barátnőmmel is összevesztünk komoly ideológiai eltérések miatt, pedig ő vele mindent meg tudtam beszélni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!