Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fel lehet valaha dolgozni a...

Fel lehet valaha dolgozni a középsulis traumákat?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy segít a pszichológus. De a múltkori óta csak sokkal szarabbul lettem. Ilyen szarul nem is tudom mikor voltam utoljára. Lehet menthetetlen vagyok? Nagyon érti a pszichológus a dolgát. Velem van a baj.
2022. júl. 21. 08:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sajnos ezek nem egyedi történések. Hiszem azt, hogy igen, fel lehet, de nagyon alázatos, komoly, és hosszú ideig tartó munka árán, amihez párosulnak a változtatások és lemondások is.

Konkrétan mi történt?

2022. júl. 21. 11:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem bántottak a középsuliban. Nem akarok belemenni a részeltekbe. De én már ott olyan dühös lettem ettől, hogy 4végere teljesen megváltoztam és a végén akik bántottak irigykedtek rám. Én tudtam, hogy nem vagyok olyan mint amilyennek látnak és ezt meg is mutattam. Ki kéne törnöd a vesztes szerepből mert szerintem ettől érzed magad nyomorultúl nem attól amit csináltak veled. Engem nem érdekel amit kaptam. Sőt furán fog hangzani de hálás vagyok érte különben nem változtattam volna és most nem lennék az aki.
2022. júl. 21. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Az 1-esnek nagyon igaza van.
2022. júl. 24. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!