Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Most mit csinaljak? Elso...

Most mit csinaljak? Elso munkahelyem lesz es nincs szamlam?

Figyelt kérdés
Palyakezdo vagyok, es ma már megyek orvosi alkalmassagi vizsgalatra meg szerzodes alairas stb. Reggel 9re de a sok intezkedes kozben elfelejtettem, hogy nekem nincs szamlam. Most mit csinaljak? Nem vesznek igy fel? Vagy nem irhatom ala a szerzodest? Egyedul elek mas szamlajat sem tudom megadni.
2022. júl. 13. 01:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Bankba akarmikor belehet menni vagy idopont kell?"

A legtöbb bankfiók esetén bár igen, de pl tudok olyan nagyvárosról (megyeszékhely), amelynek egyik kis otp fiókjában általában 3 órán belül nem jut sorra az ember időpontkérés nélkül, mert a többség időpontra megy, pedig kb 10 ügyintéző dolgozik egyidejűleg ott! (Kb 10 "ablaknál" lehet ügyintézni.) Abban a fiókban javasolni is szokták az ügyintézők, hogy legalább 2-3 munkanappal előbb kérni érdemes időpontot.

Az ilyesmi nem gyakori, és csak ott tapasztaltam eddig, de ott rendszeresen. Életem során már kb 4 féle bank fiókjaiban jártam, és általában fél órán belül sorra kerültem, különféle ügyekben. Általában otp esetén is. De az a fiók nagyon forgalmas, vagy pusztán azért kell 2-3 óra, mert szinte mindenki más időpontot foglal, így megelőzik azokat, akik nem foglalnak. Tehát attól függ.

2022. júl. 17. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!