Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ilyen még egyszer nem lesz...

Ilyen még egyszer nem lesz hogy a Tik Tokról találkozhatnék egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Mostanában Tik Tokon szoktam ráírni lányokra amikor liveoznak.Természetesen sok más fiú vagy férfi is írni szokott lányoknak.Lett volna rá lehetőség hogy találkozzunk az egyik lánnyal,benne lett volna hogy találkozzunk.Én viszont nem mertem vele találkozni,pedig szép is volt és normális is.Tegnap összeszedtem a bátorságom hogy írok neki privit hogy akkor találkozzunk,de már nincs meg a fiókja.Vagy ő törölte magát,vagy őt törölték.Lehet hogy több ilyen lehetőség nem lesz,hogy ott videózó lánnyal találkozhassak?

2022. júl. 1. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9 igen ezt fogom tenni ha megtalálom fb-n.
2022. júl. 1. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szorítok neked, majd írd meg, hogy hogy sikerült!

2022. júl. 1. 22:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bár az ilyen dolog nem éppen vonzó a lányoknak, még ha elnézést kérsz, akkor is. A férfiasság szónak nézz utána;)
2022. júl. 3. 00:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért még próbáld meg, hátha sikerül.
2022. júl. 3. 00:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont az őszintesége miatt adnék még egy esélyt.

Nem könnyű dolog ilyesmit bevallani.

2022. júl. 3. 01:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez van. Gyakorlatilag elutasítottad, ő meg nem vette jó néven, és tiltott.

Mondjuk nem tudom, milyen csaj lehetett, az is lehet, hogy egyáltalán nem vesztettél vele sokat. :D Sokuk fűvel-fával elmegy, és hogy is mondjam... nem pont a legalkalmasabb jelölt sem barátságra, sem párkapcsolatra.

Egyébként meg: minden második tini fent van Tiktokon. Jelentős részük nem csak mint néző. Ebből adódóan miért ne lehetne újra lehetőséged onnan valakivel találkozni? Az nem valami hű, de elérhetetlen réteg tartózkoddási helye. Olyan lányok is simán fent vannak, akikkel napi szinten találkozok az utcán, a munkába menet, a buszon, stb...

2022. júl. 12. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!