Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan találkozhatnék egyszer...

Hogyan találkozhatnék egyszer Vona Gáborral? :D

Figyelt kérdés
Ez hülyén hangzik,de nem tudom egyszer szívesen találkoznék,és beszélnék vele.Erre van esélyem?

2015. júl. 24. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván fórumokon. Kövesd a facebook oldalát, vagy a honlapjukat és ott biztos fel van tüntetve, hogy hol beszél legközelebb, oda elmész és találkozhatsz is vele. Ő nem Orbán úgy tudom, szóval a közelébe mehetsz és meg is szólíthatod:D Én is így találkoztam az általam nagyra tartott politikusokkal (bár azok ne jobbikosok:D)
2015. júl. 24. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Valami pártkonferencián.
2015. júl. 24. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Vonaland-en.
2015. júl. 24. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Óbudán lakik. Én szoktam is látni errefelé néha.
2015. júl. 24. 19:47
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként tényleg közvetlen ember, nekem ismerőseim mondták, hogy fórumokon odamentek hozzá, kezetfogtak vele és dumáltak. Senkit nem néz le, nem utasít el. Egyik haverom mesélte, hogy egyszer elkezdett vele beszélgetni, de elsodorta Vonát a tömeg, és ezután, amikor már mennie kellett, még visszament a haveromhoz, és bocsánatot kért tőle és kezet is fogtak még. :D Azért ilyet nem sok politikus csinálna meg egy egyszerű földi halandóval.
2015. júl. 24. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

Hát, milyen remek gyerek ez a Vona srác.

Már csak az a baj, hogy éktelen baromságokban hisz.

2015. júl. 24. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
remélem egyszer majd a börtönbe lehet menni hozzá beszélőre. ott fog ülni viktorral és gyurcsánnyal egy cellában :D
2015. júl. 24. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:

"ott fog ülni viktorral és gyurcsánnyal egy cellában :D"

Ha rajtam múlik, akkor az lesz.

2015. júl. 24. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!