Mit tehet egy szerencsétlen nyomorult?
Annyira megakarok halni... Sose jönnek össze a dolgaim. Volt egy jó melóm anno, de elvesztettem az állásom azóta kész anyagi csőd, egyik hitelem fel is mondták már. A mostani munkahelyemen szivatnak mint az állat kevés pénzért. Túlóra nincs fizetve. Allandóan jönnek a fizetési felszólítások, nem jutok egyről a kettőre... Kajára kb semmit nem költök mégsincs pénzem. Nem tudok meló helyet váltani, mert fel se vesznek sehova. Dragulásról nem is beszélek, ami eddig elég volt fizetés az már kevés főleg teli adóssággal. Legszívesebben magamra gyújtanám a házat. 2x akartam már begyógyszerezni magam alkohollal de ahhoz is pancser vagyok, hogy kimérjek egy adagot h elpatkoljak.
Igazságtalan az élet...van aki meghal balesetben én meg direkt nem tudok megdögleni. Keresem a másodállásokat de nem hívnak vissza sehova. Mintha nem is léteznék...
9, szerinted az hogy az embernek miről van papírja, egyenlő azzal hogy mihez ért?
Vagy nagyon fiatal vagy és burokban élsz, vagy egyszerűen buta vagy mint a föld.
Rossz passzban vagy. Hogy tud-e neked segíteni az, hogy egy ilyen anonim fórumon biztatgatunk, vagy olyan valakivel kellene-e beszélned, aki jobban ért a talpra állításhoz, én nem tudom.
Én csak annyit tudok írni: ne keseredj el! Tudod, van az a mondás: "Örökké nem eshet!"
#12-es voltam
Szerintem csináld azt amit eddig még nem tettél meg...(kurvázz) Néha sétálj egy kicsit jót tesz kiszellőzteti a fejed megnyugszol... Menj egy tópartra...
Én takarító munkás vagyok... Nem élvezem,váltani fogok.. Ha akarsz beszélgetni itt megtalálsz...
Nem tudok kurvázni, mert nő vagyok... Mellesleg van párom. Illetve ha valaki azon hisztizik h csóró valószínű nem lesz pénze kurvázni se ... Fuck logic.
Nem tud az ember megélni, nem talál jobban fizető munkát se másodállást. Nemcsak én más is felköti majd magát mert Mo előre megy ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!