Hogyan próbáljak új embereket megismerni? Főleg fiatalok, 20-as, 30 elején járók véleménye érdekel.
#1: Vannak, de azok elég magányos hobbik. Pl. fotózás, sütés. Amúgy sok mindent szeretek, szívesen megyek mindenfelé, de sok helyen nehéz ismerkedni. Pl. túrákra jellemzően inkább az idősebb korosztály szervez eseményt.
#2: Szoktam nézni őket, de ezekre általában mindenki valakivel megy, egyedül senki sem, úgy pedig nehéz beintegrálódni valahova. :( Egyedülállós főzést még nem próbáltam, de elég ergya a tudásom. 😅
"de ezekre általában mindenki valakivel megy, egyedül senki sem"
Fszt nem mennek rá egyedül, rengeteg ilyen van. Ha a kifogás ennyire könnyen megy, akkor értelmetlen volt feltenned a kérdést.
#3: Nekem annyira nem, pedig még szervezni is próbáltam. Lehet nem túl jó az online kisugárzásom. :D
#5: Pedig a pénz még nem is lenne probléma szerencsére. :/ Komolyan naponta bújom a fb eseményeket, de semmi olyat nem találok, ahol tudnék.
#6: Tapasztalatból írom, nem kifogásként. De akkor várok konkrét eseményeket is privátban. :)
#7: Ott is általában idősebbek vannak sajnos, pedig érdekelne. Néztem képeket is, illetve ismerősöktől is hallottam, akik elmentek rá.
De azért köszönöm az eddigi tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!