Az ember amilyennek született,olyan lesz egész életében?
Figyelt kérdés
Abban bíztam hogy felnőtt koromra megváltozok.Beszédesebb leszek,nyitottabb,okosabb,bölcsebb,jobban fogok kinézni.Sajnos egyik sem jött be.A magány el fog kísérni egy életen át.30/F2022. máj. 20. 13:03
11/13 anonim válasza:
Én otthon lakok, szülők mellett még sem érzem magam lúzernek. 😉
12/13 anonim válasza:
Kiskoromban egy nagyszájú agresszív kis mitugrász voltam, hazudtam mint a vízfolyás és mindenkinek nekimentem. Ma már igyekszem kedves lenni és utálok hazudni, másokat bántani akár csak szavakkal is. Változni mindig lehet, csak akarni kell és tenni érte.
13/13 anonim válasza:
Halk szavú voltam még középiskolába is. Rengetegszer megkaptam, hogy keveset beszélek. Most 40 embert irányítok nap mint nap.. elhiheted, hogy ezt nem lehet visszahúzódó emberként csinálni.
Változtass és akkor változol. a semmitől nem fogsz változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!