Az ember amilyennek született,olyan lesz egész életében?
"Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál."
Nem tudsz csinálni mást, csak küzdeni. Ahogy elpörgött az eddigi életed, úgy fog a maradék is. Tegyél meg mindent, hogy az lehess aki akarsz lenni.
Lehet tudatosan fejleszteni magad a kívánt irányba, erre szó is született, önfejlesztés.
A külsőről:
Nem mindenkit tervezett képzőművész, de egy ápolt ember alapban vonzó, különösen, ha gondot fordít a testére (nem beteges formában!), edzi, alakítja. Ha a fogai rendben, haja-körme ápolt, ruházata modern, ízléses és tiszta, akkor a külsővel nincs baj, fog a színvonalának megfelelő párt találni.
A belsőről:
Nem kell az alaptermészetünket megerőszakolni, aki csendesebb, hát az olyan. Nem mindenki szereti a harsány macsókat. Nem baj, ha ritkán szólsz, de akkor velőset! Képezd magad, hogy elérj egy általánosan elvárható műveltségi szintet, legyél képben a világ folyásáról, a mindennapjainkról, ha kell, tudj témákhoz hozzászólni.
Ami viszont taszító:
Az a megkeseredett, önbizalom hiányos, örökké sanyargó, pesszimista savanyú uborka. Mert az ilyen ember energiavámpír és még unalmas is és ez megbocsájthatatlan.
Hát nem tudom, én nem fekszem egész nap pelenkában meg kezes-lábasban és nem üvöltök torkom szakadtából, ha éhes vagyok meg fáj valahol.
De láttam a neten egy videót egy felnőtt férfiről aki direkt így él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!