Amióta meghalt, azóta fokozatosan összeomlik minden emberi kapcsolatom? (!)
Szomorú lehet a helyzeted. Nem tudod ezt szóvá tenni sehol, semmilyen közegben, hogy ez rosszul esik neked?
Valahogy meg kellene próbálnod érvényesíteni az érdekeidet! Nekem sem ment egykönnyen, de most már kezdek azért magamra találni az utóbbi időben egyre inkább...
De eszembe jutott egy KITŰNŐ ÖTLET, ahogy éppen írtam neked!
Érdemes lenne facebook csoportban megosztanod a fájdalmadat! ("Elvesztettük, akit a legjobban szeretünk" elnevezéssel van ilyen csoport. Írj rá valakire bátran!)
Én is majdnem ráírtam egy hölgyre, aki nagyon szenvedett a fiatalon elhunyt szerelme nélkül, de rájöttem, hogy nem működik a fránya messengerem és nem tudtam ezt a vágyamat kiélni. Szenvedtem is rendesen...
Ha nehéz feldolgoznod ezt az eseményt, tudok ajánlani olyan közösségeket, ahol NEM érdekvezéreltek!
Egyházi közösségekkel tudnálak megismertetni (mentálhigiénés segítségnek sem elhanyagolható szempont, ahogy törődnek veled, igyekeznek a maguk módján a kedvedre tenni.)
Igaz, itt sem minden zökkenőmentes, de SOKKAL INKÁBB EMBERIBBEK, mint bárhol másutt, ahol megfordulsz (pl. munkahelyek.)
Budapesten élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!