Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is hasonlóan szerencsétlen...

Más is hasonlóan szerencsétlen a pár találásban?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok és annyira szerencsétlen, hogy még soha nem voltam együtt lánnyal, nem is csókolóztam soha.

Volt egy nagyon rövid "kapcsolatom" egy lánnyal még régebben, de ott nem volt semmi kb.

Azóta annyi volt, hogy egy másik lánnyal flörtölgettünk, de időközben összejött egy másik fiuval.

Egyik lány osztálytársam meg valószínű, hogy belémzúgott, viszont ő párkapcsolatban él, úgyhogy még idejében megbeszéltem vele a dolgokat, hogy ez így nem oké.

Most meg végülis a hugomat összehoztam egy fiu osztálytársammal, aki egyébként már a barátom is, és ahogy nézem, hogy együtt vannak, én nagyon nyominak érzem magam.

Mert a fiutól 4, a hugomtól 6 évvel vagyok idősebb és itt vagyok egyedül egy hülye szűz kisfiuként kb.

2022. máj. 7. 23:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, sajnos hiába próbálkozom, egy rövid ideig tartó kapcsolatom volt idáig az egyik volt osztálytársammal és azóta nem vagyok túl szerencsés... Akikkel össze sodor az élet ott általában mindig kiderül, hogy vagy nem vagyok elég jó, vagy van valakiük (ez a gyakoribb eset) És akár fiatalabb vagy idősebb lány csöppen be az életembe mindig kiderül valami ami miatt még csak meg sem tudom velük beszélni hogy mit jelentenek nekem, pedig sokszor már a hasonló érdeklődési körök is meg tudnak fogni egy lányba... Úgyhogy én átérzem a helyzeted, nem könnyű ezeken a mélypontokon túllépni, de sokszor kénytelenek vagyunk megtenni. Én is itt vagyok 25 évesen és nem volt még egy normális kapcsolatom, amiben tényleg jól éreztem volna magam, de majd az egyetemen hátha sikerül egyenesbe érnem, te se csüggedj el, idő kérdése és valaki képes lesz elfogadni...
2022. máj. 11. 01:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Jelen🙋‍♂️
2022. máj. 11. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!