Pingin kérdése:
Mit csináljak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Mindig is jó tanuló voltam, viszont így már az egyetemen ez nem igazán számít. A vizsgáim is kivétel nélkül jól sikerülnek de úgy veszem észre ettől csak a környezetem boldog. Valamiért a jó jegyeknek én nem tudok úgy örülni mint ők. Mást is élt már meg ilyet?2022. máj. 2. 17:41
1/5 anonim válasza:
Amikor elballagtam az általános iskolából a családom azt mondta legyek könyvelő de én állategészségügyre vágytam kiskorom óta,el is mentem kollégiumba saját magamra hallgattam de annyira kifordultak mellőlem hogy nem sikerült befejeznem azt sem.Azóta se jó nekik semmi,pedig már két gyerekes 32 éves nő vagyok.Ha nem okoz neked örömet ez a siker akkor a szíved másra vágyik.Kívánom hogy találd meg azt és legyen bátorságod magad mellett dönteni.
2/5 anonim válasza:
Számomra az egyetemen minden motivációmat a tudás megszerzése és elmélyítése adta, nem tudom elképzelni, hogy másképp végig tudtam volna csinálni.
3/5 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Szeptemberbe kezdtem az egyetemet és úgy érzem, kb mindenki okosabb tőlem. Nyilván össze szoktak jönni a dolgok,de nagyon nehezen és nem a legjobb szinten..^^"
4/5 anonim válasza:
Kinőttél abból, hogy az 5ösök tesznek boldoggá, egyetemen ennek ideje volt.
Kezdj el gondolkodni azon, mit is akarsz valójában az élettől, ami nem a papírforma és elvárt kitűnő bizonyítvány.
5/5 anonim válasza:
Érdekes, a jó egyetemi jegyeimtől a környezetem egyáltalán nem volt boldog, én örültem nekik anno. De nem a jegy érdekelt, hanem a használható tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!