Miért érdemes életben maradi?
Nem azért, mert annyira meg akarnék halni, de sokszor nem igazán van életkedvem. A céljaim kilátástalannak tűnnek, nincsenek barátaim, a szüleimmel rossz kapcsolatban vagyok, anyagilag szarul állok... Sokszor semmihez sincs motivációm, és úgy érzem semmihez sincs tehetségem, semmiben sem vagyok jó.
Barátnőm még pl sosem volt, és nem is hiszem, hogy a közeljövőben lesz...nem nézek ki valami jól.
És igazából ezzel a reménytelenség érzéssel nem tudok mit kezdeni.
Tudnátok mondani... valamit?
Hasznos tanács: menj, aztán ezt a fenemód sok idődet töltsd valami értelmessel. Ha már te magad nem vagy az. Bár most már én is kezdem felfogni,miért is úgy reagálsz, ahogy. Egyáltalán sikerült megértened annak a kommentnek a lényegét, vagy tényleg annyira sötét vagy, hogy nem sikerült? Leegyszerűsítsem?
Ehm, a másik, ha szerinted csak káros dolgokat lehet élvezni,nem csak az eszeddel van baj. De ez már nem a hétköznapi beszédtéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!