Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért érdemes életben maradi?

Miért érdemes életben maradi?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert annyira meg akarnék halni, de sokszor nem igazán van életkedvem. A céljaim kilátástalannak tűnnek, nincsenek barátaim, a szüleimmel rossz kapcsolatban vagyok, anyagilag szarul állok... Sokszor semmihez sincs motivációm, és úgy érzem semmihez sincs tehetségem, semmiben sem vagyok jó.

Barátnőm még pl sosem volt, és nem is hiszem, hogy a közeljövőben lesz...nem nézek ki valami jól.

És igazából ezzel a reménytelenség érzéssel nem tudok mit kezdeni.

Tudnátok mondani... valamit?

2022. ápr. 29. 00:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%

Hasznos tanács: menj, aztán ezt a fenemód sok idődet töltsd valami értelmessel. Ha már te magad nem vagy az. Bár most már én is kezdem felfogni,miért is úgy reagálsz, ahogy. Egyáltalán sikerült megértened annak a kommentnek a lényegét, vagy tényleg annyira sötét vagy, hogy nem sikerült? Leegyszerűsítsem?

Ehm, a másik, ha szerinted csak káros dolgokat lehet élvezni,nem csak az eszeddel van baj. De ez már nem a hétköznapi beszédtéma.

2022. ápr. 29. 01:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom a párodat..
2022. ápr. 29. 01:35
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak nyugodtan. Ő is rajtad röhög 😅
2022. ápr. 29. 01:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor mégis van humorérzéketek,csak... fura.
2022. ápr. 29. 02:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Vagy csak most estek le a poénjaim? xdd
2022. ápr. 29. 02:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.
2022. ápr. 29. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha visszanézel a múltadra például öt évvel ezelőttre, biztos vagyok benne, hogy azokra a dolgokra emlékszel jobban, amik megtörténtek veled, és nem arra, hogy éppen akkor hogyan éreztél. Nagyon sok érzelem csupán meddő és múló jelenség, ami nem vezet sehova, nem túl szerencsés velük teljes mértékben azonosulni. Annyit tudok tanácsolni, hogy légy gyakorlatiasabb a céljaidat és tevékenységeidet illetően, összpontosíts arra amit csinálsz, amit meg tudsz tenni, és ne arra, hogy annak milyen (valós vagy elképzelt) érzelmi járulékai vannak.
2022. ápr. 29. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!