Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Meddig bírom még?

Meddig bírom még?

Figyelt kérdés
A húszas éveim közepén vagyok, és már közel 6 éve magányos. Semmit nem tudok csinálni, semmihez nincsen kedvem egyedül. Mindenki jön ezzel, hogy fókuszáljak magamra, de egyszerűen már meguntam azt, hogy mindent egyedül kell csináljak. El akartam kezdeni edzeni, ehhez évekig kerestem edzőpartnert, hiába. Írogattam ide is, meg FB csoportokba is, hogy szívesen barátkoznék, na az esetek nagy részében vissza se írtak, vagy 2-3 nap után teljesen eltűntek az emberek. Persze volt, hogy én zártam le a beszélgetést, de nem gondolom, hogy ez vétek lenne. Mondjuk én csináltam ilyen 10-ből egyszer, a többinél engem koptattak le. Magányosságom ellenére próbálok pozitív maradni, és mások előtt vidámnak tűnni, de már belefáradtam.

2022. ápr. 24. 20:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Keress itt, a Gyakorin. Én is magányos voltam, én erre jutottam. Sikerült, és boldog lettem.
2022. ápr. 24. 20:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát pont ezt írtam le, hogy már itt is próbálkoztam sokáig.
2022. ápr. 24. 20:49
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Ne add fel!
2022. ápr. 24. 20:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem adom fel, max annyi, hogy már nem próbálkozok olyan intenzíven.
2022. ápr. 24. 20:54
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
De miért? Éppen hogy még intenzívebben kellene, ha célt szeretnél érni.
2022. ápr. 24. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Írj nyugodtan :)
2022. ápr. 24. 21:30
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
Edzopartner nelkul is lehet menni edzeni, ez nem indok, csak onamitas. Ott is meg lehet ismerkedni emberekkel. Kerj segitseget a tobbiektol, hogyan kell hasznalni a gepeket, mar el is lehet kezdeni beszelgetni. Van vmi hobbid?
2022. ápr. 24. 21:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Gondolom, kicsit sem fognak hülyének nézni, ha odamegyek beszélgetni. Nem tudom te hol élsz, de az emberek nem fognak random más emberekkel leállni beszélgetni egy edzőteremben.
2022. ápr. 24. 21:49
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

#8 Ezt rosszul gondolod.

Igaza van a 7-nek, egyedül is el lehet kezdeni, nyilván nem könnyű de egyáltalán nem lehetetlen.

Régebben én is voltam egyedül is edzeni,érdekes módon az emberek 90%-a rendes és segítőkész volt.

Ha valamit rosszul csináltam edzésnél volt hogy oda jött hozzám és segítettek, meg mutatták hogyan kell helyesen azt csinálni.

Mikor be mentem az edző terembe mindig körbe mentem és kezet fogtam, az elején pedig be mutatkoztam és igen tartottam is valakitől de ki derült hogy jó fej.

Ha valamit nem tudtam néztem hogyan csinálja a másik? Aztán kérdeztem tőle? És igen segítettek is.

Volt olyan amikor edzés közben pihent az illető meg kértem hogy jöjjön oda felém mikor fekve nyomtam, aztán ha nem bírtam tovább segített vissza tenni a súlyt és még biztattak is.

+Voltak csajok is, bár ez kisebb edző terem volt, de simán lehetett volna csajozni is,durva az hogy volt is jelentkező csak hülye voltam és az egész edzés elején is voltam.

Sajnos jött a nyári szünet, ezért le álltam, aztán jött a szeptember de más okokból nem mentem vissza.

Összességében majdnem mindenki jó fej, segítőkész volt, még akiről azt hinnéd hogy bunkó még az is rendes volt, egyszerűen csak adj esélyt magadnak és mindenki másnak.

Mire vársz? Keress egy szimpatikus edző termet, aztán menny el és nézd meg milyen ott 2 hétig? Aztán mérlegelj.

Kisebb edzőtermet javaslok neked,ha be mész az öltözőbe és az edző terembe köszönj, ja és persze mutatkozz is be még ha az elején hülyeségnek is tartod ezt.

Ha még mindig azt gondolod egyedül nem mész el akkor nagyon sajnálom.

Hová várnál tovább? Nincs veszíteni valód, eddig épp elég időt vesztegettél el, most már szedd össze magad és irány a kondi.

Egy jó tanács,ne csak kívülről akarj jó lenni, ha nem belül is tegyél rendet először ami persze nem egyszerű feladat.

Sok sikert.

2022. ápr. 24. 22:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez szep es jo csak epp egy genetikai hulladék vagyok nyávogós gyökér hanggal, akit mindenki ott rúg hasba ahol tud. Te biztos es tök hétköznapi átlahos srác vagy, fixen nincsenek olyan devináns nyomorék tulajdonságaid, mint nekem. Fel fogom magam akasztani, mert nekem ez nem megy. Ha a saját szemeddel és füleddel meg akarsz győződni arról hogy milyen genetikai hulladék vagyok, akkor írj rám.
2022. ápr. 24. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!