Meddig bírom még?
#8 Ezt rosszul gondolod.
Igaza van a 7-nek, egyedül is el lehet kezdeni, nyilván nem könnyű de egyáltalán nem lehetetlen.
Régebben én is voltam egyedül is edzeni,érdekes módon az emberek 90%-a rendes és segítőkész volt.
Ha valamit rosszul csináltam edzésnél volt hogy oda jött hozzám és segítettek, meg mutatták hogyan kell helyesen azt csinálni.
Mikor be mentem az edző terembe mindig körbe mentem és kezet fogtam, az elején pedig be mutatkoztam és igen tartottam is valakitől de ki derült hogy jó fej.
Ha valamit nem tudtam néztem hogyan csinálja a másik? Aztán kérdeztem tőle? És igen segítettek is.
Volt olyan amikor edzés közben pihent az illető meg kértem hogy jöjjön oda felém mikor fekve nyomtam, aztán ha nem bírtam tovább segített vissza tenni a súlyt és még biztattak is.
+Voltak csajok is, bár ez kisebb edző terem volt, de simán lehetett volna csajozni is,durva az hogy volt is jelentkező csak hülye voltam és az egész edzés elején is voltam.
Sajnos jött a nyári szünet, ezért le álltam, aztán jött a szeptember de más okokból nem mentem vissza.
Összességében majdnem mindenki jó fej, segítőkész volt, még akiről azt hinnéd hogy bunkó még az is rendes volt, egyszerűen csak adj esélyt magadnak és mindenki másnak.
Mire vársz? Keress egy szimpatikus edző termet, aztán menny el és nézd meg milyen ott 2 hétig? Aztán mérlegelj.
Kisebb edzőtermet javaslok neked,ha be mész az öltözőbe és az edző terembe köszönj, ja és persze mutatkozz is be még ha az elején hülyeségnek is tartod ezt.
Ha még mindig azt gondolod egyedül nem mész el akkor nagyon sajnálom.
Hová várnál tovább? Nincs veszíteni valód, eddig épp elég időt vesztegettél el, most már szedd össze magad és irány a kondi.
Egy jó tanács,ne csak kívülről akarj jó lenni, ha nem belül is tegyél rendet először ami persze nem egyszerű feladat.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!