Szerettek élni?
2022. ápr. 22. 21:15
3/11 anonim válasza:
Őszintén megmondom, hogy én jelenleg üresnek érzem magam. Nem mondom, hogy nem szeretek, de igazából azt sem érzem, hogy szeretek. Csak telnek a napok.
F
4/11 anonim válasza:
Nagyjából úgy vagyok vele, mint a hármas. Szeretnék sok jót tenni másokkal, úgyérzem az vissza tudna hozni az életbe, de jelenleg nem tudom még a módját ennek.
6/11 anonim válasza:
Imádok élni. Eszméletlenül mókás és sokat is tanulok, csak egyedül vagyok, de így is egy nem rossz minőségben szolgálhatom istent, szóval tökéletes.
7/11 anonim válasza:
Alapjáraton igent mondanék, azonban bennem is van egy erősebb ürességérzet, szóval emiatt inkább semleges a válaszom. Bár az utóbbi hónapokban inkább vegetáltam, mintsem éltem.
10/11 anonim válasza:
A videót nem néztem meg mert kevés az adatforgalmi keretem, de nem, nem szeretek élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!