Meddig bírnád egy lakatlan szigeten teljesen egyedül?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a szóban forgó lakatlan sziget maga lenne az Éden kert. A gyümölcsfákról roskadoznának a finomabbnál finomabb termések. Lennének állatok, a tengerben pedig halak. Bőséggel lenne jó minőségű ivóvíz. Az időjárás is ideális lenne. Napközben 25-30 C, napsütés, időnként üdítő, frissítő szélfújas. A sziget egyúttal biztonságos lenne, nem lennének veszélyes állatok, és semmi egyéb.
Tehát minden életfeltételedet ki tudnád elégíteni, ugyanakkor teljesen egyedül lennél.
2022. ápr. 19. 14:16
11/17 anonim válasza:
Ha van áram, internet, és kijárna az ételfutár, akkor egészen sokáig.
12/17 anonim válasza:
Tökéletesen megfelelne, amúgyis magányos farkas típus vagyok. Örülnék neki, hogy minél távolabb vagyok ettől a szánalmas, beteg civilizációtól.
13/17 anonim válasza:
Életem végéig!
Ugyanitt, világítótoronyőr állást keresek!
Komolyan...
14/17 anonim válasza:
Én életem végéig el tudnák úgy élni
16/17 anonim válasza:
Ha lenne netflix, foodpanda és dohánybolt, akkor örökre.
17/17 anonim válasza:
Bármeddig, imádok egyedül lenni. Nagyon bírnám, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodni még annyira sem, mint most. Szerintem nem is lenne kedvem eljönni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!