Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ebbe betegedtem bele ?

Ebbe betegedtem bele ?

Figyelt kérdés

Elköltöztem otthonról másfél éve,azóta egyedül lakom egy bolt feletti lakásban,nincs szomszéd.

A munkahelyemen szintén egyedül vagyok,rajtam kívül nincs senki az irodában.

Nincs párom.

Apukám el csak de ő egy alkoholista nem tartjuk jó ideje a kapcsolatot,pedig hiányzik és vágyom a szeretetère amit sosem tudott megadni.

Anyukám meghalt mikor egy éves voltam,mamám nevelt aki szintén meghalt 10 éve már.

Egyedül vagyok.

Senkim sincs.

Minden nap egyedül a lakásban.

Hazajövök a magányba a magányból.

És annyira bele betegedtem már hogy állandóan pánikrohamom van,gyenge vagyok fáradt,ha valahova el kell mennem csupa ideg vagyok és alig várom hogy haza jöhessek,igen vicces,ide a magányba.

Mindig mentem a barátaimmal,voltak célok tervek, jöttünk mentünk,de a vége mindig az volt,hogy haza jöttem az üres lakásba egyedül kelek,egyedül fekszem.

Párom sincs és a jelenlegi állapotomban nem is lesz mert le vagyok csúszva, híztam is és bezárva élek a lakásba.

Úgy érzem megbolondultam.

Semmire nem vagyok képes.

Magamat figyelgetem csak,semmi nem köt le.

25 éves vagyok...előttem az élet

Annyira nagyon magányos vagyok 😭😭😭😭😭

2022. ápr. 17. 12:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

És mi lett a régebbi barátokkal?

Hát megértem, hogy rossz egyedül nagyrészt én is egyedül vagyok, de hetente egyszer általában eljönnek lányomék. Ezen kívül csak a kollégák, szomszédok vannak,akikkel nem sokra megyek. Engem legalább a macskám vár itthon. Próbálj ismerkedni. Nyitottnak kell lenni új kapcsolatokra, máshogy nem lesz változás.

2022. ápr. 17. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szerezz be egy kutyát, azt rendszeresen le kell vinni sétálni, nincs mese, és ingert is ad. Nagyon jót tenne.

Bármilyen önkéntes munka szintén jót tenne.

Kirándulás, stb. csoportban, vannak ilyenek.

Jógázni, sportolni, masszázs, stb. fontos, hogy tegyél be ilyesmiket a napjaidba

Mindig tervezd meg a következő napodat, hetedet, kényszerítsd magadat arra, hogy minden héten legyen legalább egy különleges programod, kell, hogy legyen valami, amit vársz, ha ebből rendszer lesz, akkor szokássá válik, és máris tettél egy nagy lépést, amire csak azt tudom mondani, hogy csak így tovább!

2022. ápr. 17. 14:16
 13/17 A kérdező kommentje:

12-es

Köszönöm,sokat segítettèl!!!

2022. ápr. 17. 14:20
 14/17 A kérdező kommentje:

12-es

Így lett szokás az unalomból,abból hogy nem csináltam semmit.

Kezdem érteni,köszönöm !!!!

2022. ápr. 17. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, minél jobban megszokod, hogy,nem történik semmi, annál nehezebb lesz változtatni.Befásulsz és már nagyo nehéz lesz mozduli. Tényleg jókat mond 12-es akár egymasszézs, vagy elmész valamit sportolni, pl tánc,vagykondizni, vagy beszerzel egy állatkát, máris jobb lesz.
2022. ápr. 17. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Az én véleményem szerint #10 és #15 tudja csak hogy miről beszél.

A többiek olyan hótegyszerűen megmondják a tutit, mintha ez tényleg ilyen egyszerű lenne.

Hasonló cipőben járok, az összes ismerősöm olyan számítógépfüggő hogy olyanok mintha nem is lennének. A szüleim kidobtak a francba, mert hogy asperger szindrómám van és nem értenek hozzá. Én pedig minden tőlem telhetőt megtettem, és nem érdekelte őket. :(

Nekem rövid távon a kerékpározás segített. Miközbe tekertem és láttam hogy a többi közlekedő rám nézett, már az sokkal jobb kedvet adott nekem. Maga a tekerés az nem nagyon érdekelt. Néha odaszóltam csinos embereknek akik kerékpároztak, hogy nagyon szépek... Örültek neki, kivétel nélkül. De hosszabb dolog nem alakult ki, nem is az volt a célom csak a magány megszüntetése.

Ezen kívül ami nekem segített, hogy barátkozós facebook csoportokba mentem és kiírtam mindegyikbe egy kérdést, hogy szeretne -e valaki barátkozni. Fél év után találkoztam is egy sráccal, ő is aspergeres. Elmentünk sétálni, beszélgettünk, élveztük a minden napokat. Rengeteget de tényleg nagyon sokat chateltünk egymással. Alig várom a következő alkalmat.

És természetesen eljárok pszchiológushoz, hogy legalább hetente 1x egy órán át legyen valaki akivel szóban is beszélgethetek. Ez alkalmanként 10 000 forintba kerül. Tehát havonta 40k kiadás.

Nagyon sokszor bepróbálkoztam már öngyilkossággal, de valahogy mindig kihívták rám a mentőket, ők pedig helyreraktak azzal, hogy beszélgettek velem, foglalkoztak velem. Na nem azt mondom, ha egyszer megpróbáltad már megölni magad, tök mindegy mit csinálsz csak arra fogsz vágyni hogy kivégezd magad. De igyekszem ezt a késztetést pszchioaktív vackokkal elnyomni amit a pszcihiáterem ír fel nekem.

Szóval, próbáld meg ezeket! Ezek segíteni fognak! Kivétel az öngyilkosságot, mert ha nem értesz az úgymond "gyilkoláshoz" amivel megtudod ölni magad (és nem értesz valószínűleg) akkor te is életed végéig függője leszel a gyógyszeriparnak, és ezt nem ajánlom. :( Szeretlek kérdező! Nagyon sok sikert kívánok, hogy kilábalj ebből a nagyon rossz helyzetből! Hidd el a kerékpár jót fog tenni! ;) Nekem bevált!

2022. ápr. 18. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam hasonló helyzetben, de nem “durvult el” ennyire. Aki szakembert írt, és hogy magadban kell rendezni, annak igaza van, és a kisállat is jó ötlet!:)

Ha gondolod, szivesen beszélek veled, ihatunk egy kávét is akár.

Ha a súlyod zavar, ahogy írtad, hogy híztál, akkor esetleg az otthoni edzés segíthet, azokkal is jó célokat lehet kitűzni, és elérni, ha esetleg az edzőtermes egyáltalán nem jöhet szóba, ha igen, az is egy jó program, és ott is lehet embereket megismerni:)

Járj el ide-oda, nem baj, ha nincs kivel, idővel összebarátkozol másokkal.

Ebben a helyzetben én sem javasolnék kapcsolatot, bár jó ötletnek tűnhet és a magányod is megszűnne, mégsem tartom a legjobbnak.

Találj valami hobbit, és fel a fejjel!! :)

2022. ápr. 19. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!