Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha már teljesen ki...

Mit tegyek ha már teljesen ki vagyok készülve a hétvégéktől így totál magányosan? Aztán még egy hosszú hétvége is jön lassan

Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul viselem a hétvégéket. Mások élik a vidám életüket, társasági életet élnek, én meg képtelen vagyok emberi kapcsolatokat kialakítani akárhogy is próbálom. Minden hétvégém teljesen egyedül, magányosan telik, belesullyedek teljesen a magányba és a depresszióba. Mostanában annyira ki vagyok készülve, ahogy egyre idősödök annál inkább, hogy úgy érzem nem bírom tovább élve. Mindeközben a traumák azok sorozatosan érnek. Mit tegyek hogy ne kattanjak be teljesen? Hétvégén még azok se állnak velem szóba akin hétköznap legalább írásban szóbaállnak
2022. ápr. 10. 06:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%

#13. válaszban a kertészkedés is fel lett hozva, mint annak ellenpéldája, amivel nem lehet társakat találni, illetve a magányos tevékenységek közt:

[link]

2022. ápr. 10. 15:04
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tag voltam és vagyok millió ilyen csoportban, többször írtam már ki posztokat, hogy ehhez keresek társat, ahhoz keresek társat, ehhez csatlakozna-e valaki, ahhoz csatlakozna-e valaki. Soha nem lett egyikből sem semmi, a legtöbbször senki nem is válaszolt.
2022. ápr. 10. 15:08
 23/34 anonim ***** válasza:
71%

Ez egyenlő azzal, hogy fel kell adni és egyik oldalon sincs siker?

#13 hozzászólásban még azt olvashattam, hogy ezek a tevékenységek csak magányosan végezhetőek, most meg már próbálkozásokrl is olvasok, nem értem én ezt az egészet, a #13 hozzászólásban nem lett ilyen említve.

2022. ápr. 10. 15:19
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozás volt, nem vezetett eredményre, nem lehet társaságban végezni. Így már érted?
2022. ápr. 10. 15:27
 25/34 anonim ***** válasza:
71%
Mindegy, még az első kommentek közt lett kérdezve hogy ki mit próbált meg magány enyhítésére, ott se jött a felsorolás igazából, csak később lett "közhelynek minősítve" a tematikus csoportkereséses dolog, de hogy ki mit próbált meg, azt titok övezi.
2022. ápr. 10. 15:28
 26/34 anonim ***** válasza:
26%
Igen, persze, nem is kérdezem többet, mert még a végén sértődés lesz, pedig csak jót akar az ember, de úgy tűnik hiába.
2022. ápr. 10. 15:28
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
www.turatars.hu - itt is lehet túratársakat keresni, sőt, vannak amatőr túravezetők által szervezett túrák, amikhez lehet csatlakozni. Persze minden új tevékenység, ismeretlenekkel való találkozás a komfortzónából való kilépéssel jár, ami stresszes és sokan azért nem is mernek belevágni. Sokkal több lehetőség van barátkozni, ismerkedni, mint gondolnátok, csakhogy ezekhez tényleg fel kell állni a székből.
2022. ápr. 14. 14:14
 28/34 anonim ***** válasza:
Én pont most lettem egyedül. Nagyon élvezem, lett egy csomó időm és csak azokkal kell lennem, akikkel szeretnék. Mindig erre vágytam.
2022. ápr. 14. 18:38
 29/34 anonim ***** válasza:

Én tudom mit tegyél: irtsd ki az internetet a környékről!

Hogy az emberek lecuppanjanak a netről, net hiányában talán kimozdulnak és egymáshoz szólnak.

De most komolyan, kényszer nélkül is mehetne ez, hiszen itt a neten ingyenes programokat lehetne megbeszélni, kitalálni, kiírni. Talán kevés a bátor szervező.

2022. máj. 11. 15:52
 30/34 anonim ***** válasza:
68%

27:

Régebben én is voltam több túrán, de legtöbben azt társkeresőnek is használták, és éreztem, hogy rólam is ezt feltételezik, ezért nemnagyon ment ott a feszültségmentes barátkozás.

Most lehet, más a helyzet, nem tudom, pedig jó lenne csak úgy túrázni.

2022. máj. 11. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!