Mit tegyek ha már teljesen ki vagyok készülve a
hétvégéktől így totál magányosan? Aztán még egy
hosszú hétvége is jön lassan
Figyelt kérdés
Egyre rosszabbul viselem a hétvégéket. Mások élik a vidám életüket, társasági életet élnek, én meg képtelen vagyok emberi kapcsolatokat kialakítani akárhogy is próbálom. Minden hétvégém teljesen egyedül, magányosan telik, belesullyedek teljesen a magányba és a depresszióba. Mostanában annyira ki vagyok készülve, ahogy egyre idősödök annál inkább, hogy úgy érzem nem bírom tovább élve. Mindeközben a traumák azok sorozatosan érnek. Mit tegyek hogy ne kattanjak be teljesen? Hétvégén még azok se állnak velem szóba akin hétköznap legalább írásban szóbaállnak
Igen, tag voltam és vagyok millió ilyen csoportban, többször írtam már ki posztokat, hogy ehhez keresek társat, ahhoz keresek társat, ehhez csatlakozna-e valaki, ahhoz csatlakozna-e valaki. Soha nem lett egyikből sem semmi, a legtöbbször senki nem is válaszolt.
2022. ápr. 10. 15:08
23/34 anonim válasza:
Ez egyenlő azzal, hogy fel kell adni és egyik oldalon sincs siker?
#13 hozzászólásban még azt olvashattam, hogy ezek a tevékenységek csak magányosan végezhetőek, most meg már próbálkozásokrl is olvasok, nem értem én ezt az egészet, a #13 hozzászólásban nem lett ilyen említve.
2022. ápr. 10. 15:19
24/34 anonim válasza:
Próbálkozás volt, nem vezetett eredményre, nem lehet társaságban végezni. Így már érted?
2022. ápr. 10. 15:27
25/34 anonim válasza:
Mindegy, még az első kommentek közt lett kérdezve hogy ki mit próbált meg magány enyhítésére, ott se jött a felsorolás igazából, csak később lett "közhelynek minősítve" a tematikus csoportkereséses dolog, de hogy ki mit próbált meg, azt titok övezi.
2022. ápr. 10. 15:28
26/34 anonim válasza:
Igen, persze, nem is kérdezem többet, mert még a végén sértődés lesz, pedig csak jót akar az ember, de úgy tűnik hiába.
2022. ápr. 10. 15:28
27/34 anonim válasza:
www.turatars.hu - itt is lehet túratársakat keresni, sőt, vannak amatőr túravezetők által szervezett túrák, amikhez lehet csatlakozni. Persze minden új tevékenység, ismeretlenekkel való találkozás a komfortzónából való kilépéssel jár, ami stresszes és sokan azért nem is mernek belevágni. Sokkal több lehetőség van barátkozni, ismerkedni, mint gondolnátok, csakhogy ezekhez tényleg fel kell állni a székből.
2022. ápr. 14. 14:14
28/34 anonim válasza:
Én pont most lettem egyedül. Nagyon élvezem, lett egy csomó időm és csak azokkal kell lennem, akikkel szeretnék. Mindig erre vágytam.
2022. ápr. 14. 18:38
29/34 anonim válasza:
Én tudom mit tegyél: irtsd ki az internetet a környékről!
Hogy az emberek lecuppanjanak a netről, net hiányában talán kimozdulnak és egymáshoz szólnak.
De most komolyan, kényszer nélkül is mehetne ez, hiszen itt a neten ingyenes programokat lehetne megbeszélni, kitalálni, kiírni. Talán kevés a bátor szervező.
2022. máj. 11. 15:52
30/34 anonim válasza:
27:
Régebben én is voltam több túrán, de legtöbben azt társkeresőnek is használták, és éreztem, hogy rólam is ezt feltételezik, ezért nemnagyon ment ott a feszültségmentes barátkozás.
Most lehet, más a helyzet, nem tudom, pedig jó lenne csak úgy túrázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!