Aki már végleg lemondott a társkeresésről a sikertelensége miatt, az hány évesen tette ezt meg?
19-20.
Szerintem lehet, hogy ti össze passzolnátok. Életkorban biztos, a város az már kérdéses.
Egyébként nem lenne hülyeség, csinálni egy jó szombat esti bulit a sportcsarnokban, ahova jöhetnének mindazok akik itt vannak a gyakorin.
Hivnánk valami DJ-t, mindenki hoz amit tud.
Kis ropogtatni való, kis sütike, kis itóka, ücsike, meg ki mit tud.
Még az sincs kizárva, hogy lennének egymásra találó párocskák.
Utána esetleg még a Lakodalom is opció lehetne.
30/F
Nagyából most kezdek ráunni, hogy a bunkó, alpári, macsó, seggfejekért tolonganak a lányok, de engem, kedves, aranyos, rendes, törődő, káros szenvedélyektől mentes, jó ember létemre, gondolkodás nélkül lekoptat minden nő.
Pedig nincsenek nagy igényeim. 18 és 40 között bármilyen korú nőnek örülnék, efféle luxusra, hogy szép legyen, ergó tetsszen nekem külsőre, pedig még egy pillanatig se gondolok.
Elcseszett egy világ ez... Ha nem vagy, magas, izmos, bunkó, alpári férfi, semmit nem érsz a nők szemében...
22, hagyjuk mar, en mar pont azért nem ismerkedem mert olyan társaságban voltam mindig ahol sok volt a gazdag és az ilyenek 95 százaléka egy nárci tiszteletlen bántalmazó fsz.
Nrm tudom milyen nőnek kellene a bunkó alpári…
23
Minden nőnek az kell, mivel az izgalmas, domináns, fenyegető stb. és ez izgatja a nőket. A kedves, jó emberek meg unalmasak számukra. Az olyan maximum csak fiú barát lehet egy lány számára.
#22, 24
Nyugi, hosszútávon ezek a beidegződések el fognak halni a legtöbb nőben. Lehet, hogy mélyen legbelül ott lesz, de nem ez alapján választanak majd párt. Hogy miért gondolom ezt? Egész egyszerűen azért, mert rohamosan magányosodik el a társadalom (nem csak a férfiak). Ha hónapokig nem szól hozzá senki, az ember elgondolkodik azon, hogy mi alapján ítélje meg a másik embert.
28.
Ez nagyon kemény arany komám.
15 évig netes társkeresés, és nem jött össze semmi komoly.
Ez teljesen bizonyítja, hogy a net valójában tévút ebből a szempontból.
Én ezért else kezdtem.
Vagy belebotlok valakibe, vagy sem.
Tudom, hogy így is kevés az esély, de a remény hal meg utoljára.
55F.
29
A nettel nem lenne itt semmi god, a fejekben tátong mérhetetlen űr. Két értelmes mondatot alig tud kiizzadni magából a többség, nemtől függetlenül. Sokkal könnyebben menne az ismerkedés a net segítségével és több párkapcsolat is születne, ha érettebbek lennének hozzá a felhasználók. Rengeteg randim volt a netről, de mégis a szerencse elkerült az igazi megtalálását illetően. Egyébként az életben is ugyan azok ismerkednek, mint a neten, nincs intellektuális különbség közöttük, úgyhogy nyugodtan nézelődhetsz ott is.
(Arról is van véleményem, amikor csak úgy spontán szembejön valaki, kábé mint a lottó ötös esélye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!