Aki már végleg lemondott a társkeresésről a sikertelensége miatt, az hány évesen tette ezt meg?
Én 55 éves férfi vagyok, és nem mondtam le róla.
Tisztában vagyok vele, hogy tűt keresek a szénakazalban, de szerintem erről nem szabad lemondani.
Ennek az a titka, hogy olyankor jön az alkalom, amikor az ember abszolút nem számít rá.
Aki lemond róla, az is csak a fejében. A szívében soha, mert ez az ösztön bennünk van.
Az evésről, és az ivásról sem lehet csak úgy lemondani.
Én ugyan még nem adtam fel, de kezdek egyre jobban beletörődni a sikertelenségembe.
26/F
16.
Ne törődj bele, mert a 26 év az még nem sok, főleg egy férfinek. Én már a 40 nek is nagyon örülnék, mert az én korom már valóban sok.
Éld a mindennapi életed, és majd úgyis belebotlasz valakibe.
15.#
#17 Köszönöm, minden jót kívánok. :)
Én is meguntam, sőt legutóbb amikor harmincadjára felmentem azt éreztem hogy konkrétan kinőttem, mármint a Tinder féle társkeresést, felszínes és nem hiszem hogy közel áll a természethez ez a jobbra balra huzigálás. Inkább akkor szökőévente 1x "matchelek" valakivel élőben minthogy pörgessem azt a szart.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!