Milyen inceleknek szóló tartalmakat és közösségeket ajánlanátok?
Tudom, hogy nem ilyen jellegü válaszra vársz, de a te érdekedben:
Ez egy baromi mérgezö szubkultúra. Nem fogsz segítséget kapni ezekben a közösségekben. Amit találni fogsz az önutálat és nőgyűlölet.
Hidd el, nem járhatsz jól.
Keress bármilyen hobbit. Akármit.
Keress embereket (akár a neten) akik ugyanezt a hobbit űzik.
Szerintem ne incelekkel akarj beszélgetni, hanem nőkkel.
Sok a felszínes pcsa, de vannak megértő, normális nők.
Az incelek soha az életben nem rángatnak ki a helyzetedből, csak még mélyebbre rántanak. Egy nő ki tud.
És nem vagy elkésve semmivel, ez nem egy verseny.
A párom a harmincas éveiben vesztette el a szüzességét, addig nem volt köze nőhöz. De szerencsére nem az incelekhez fordult, hanem a nők felé. Próbálkozott, ismerkedett, nem adta fel.
"Akkor hova kellene fordulnom?"
1. Pszichológushoz, és ezt nem sértésnek mondom, félre ne értsd! Én is gondolkoztam incelmódra régen, nagyon rossz napokon néha most is, de mikor elmentem egy csoportos intenzív terápiára és végigcsináltam, akkor értettem meg, hogy mennyire a sértettségemből fakadnak ezek a gondolatok, mennyire nem valósak azok a gondolatok, amiket másoknak tulajdonítok, és főleg, hogy az én életem problémáiról nem a nők tehetnek általában, hanem amit a családomból meg a környezetemből meg genetikailag hozok. Az a baj ezzel az incelkultúrával, hogy meg fognak győzni arról, hogy minden nehézségedért a nők a hibásak, holott aki általában jól boldogul és magasan funkcionál, az előbb-utóbb talál párt, bár tény, hogy munka mellett meg 25 fölött már nehezebb. De mindenesetre ezek előre nem fognak vinni, csak kiszolgálják a sértett énrészedet, amivel nem jársz jól.
2. Nézz utána Bedő Imrének és Jordan Petersonnak. És csinálj valami olyat, amit szeretsz, legyél benne jó és legyél lelkes. Ennél jobb tanács szerintem nincs. Legyél jóban magaddal. Aztán ha ez megvan, akkor bővítsd az ismerősi körödet ahogy tudod. Akkor nagyobb esélyed lesz párt találni.
Nem azért de azt a hozzáállást sem tartom fairnek, hogy "keress egy nőt, ő majd megjavít".
Egyrészt nem fog, másrészt nem az ő dolga.
A legjobb amit tehetsz hogy kigondolod hogy milyen életet szeretnél élni, milyen elfoglaltságokkal akarod tölteni az idődet, és először ennek állsz neki.
A kapcsolatosdi jöhet a barátkozás és hobbikeresés után; nem pedig az incelkedés utáni legelső lépcsőfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!