Hogyan népszerűsíthetném egy önellátó közösség alapításáról szóló facebook csoportomat?
Figyelt kérdés
Többször próbálkoztam már ilyesmivel, de eddig sajnos nem volt elég jelentkező, vagy nem vették elég komolyan.2020. ápr. 15. 15:43
1/11 anonim válasza:
Hát, nem tűnsz elég önállónak a kérdésből ítélve...
Miről szólna a csoport?
2/11 A kérdező kommentje:
Az online szakaszban megbeszélnénk a közösség szabályrendszerét, hogy ki hogyan képzeli a való életben történő megvalósítást. Ki miben tudna hozzájárulni a közösség sikeréhez. Itt nyilván nem csak az anyagiakra gondolok. Azokhoz én tervezek hozzájárulni, mondjuk egy kis föld megvételével, ahol kezdhetnénk.
2020. ápr. 15. 16:10
4/11 A kérdező kommentje:
Egy önellátó közösséget akarok, olyan emberekkel, akik kreatívak, lelkesek és hisznek abban, hogy az álmaik megvalósíthatok. És főleg nem nyugodnak bele a boldogtalanságba.
2020. ápr. 15. 16:33
6/11 A kérdező kommentje:
Azért csinálok én egyet.
2020. ápr. 15. 18:36
10/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Írj privátot, ha gondolod és megbeszélhetjük a dolgot. :)
2020. ápr. 16. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!