Mondanátok olcsó hobbikat?
Figyelt kérdés
Eléggé elmagányosodtam, régi barátok eltűntek, és beteges is vagyok. Azokra a hobbikra, amiket igazán élveznék természetesen nincs pénzem. Viszont rengeteg szabadidőm van, és jó volna vmit csinálni. Az olvasás, filmek, sorozatok az alap, de ezt is meg lehet unni. Inkább vmi keratív dologra gondoltam, vagy gyűjteni vmit. Férfi vagyok, szóval a gyöngyfűzés nem játszik. :) Ezen kívül jöhet minden, köszönöm!2022. márc. 17. 09:23
11/13 anonim válasza:
Uhh, az egy jó hobbi, nekem most van két régi 50 köbcentis robogóm...
A szerelés feledteti a magányt.
Na meg az ember az indulatait is kiadja, általában jó hangosan, a 13-as kulcsot keresve... :D
21F
12/13 anonim válasza:
Kertészkedés
Főzés (ezzel még spórolhatsz is)
13/13 anonim válasza:
Süss kenyeret. A kovászos kenyér legalább 7 órán át készül, mindig van mit javítani a recepten. Nekem az első 5-10 sütésem elég balul végződött, de most már olyan cipókat gyártok, amit másnak is szívesen ajándékozok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!