Ha pártot alapítanék felfigyelnének rám a nők?
Figyelt kérdés
Alapítani kéne egy pártot.Én lennék az elnöke,szerepelnék a tévében,lennének programjaink,fiatalokból állna a párt, először ellenzékben lennénk,később hatalomra kerülnénk.Nem szövetkeznénk sem a Fidesszel,sem az összefogással.Külön úton járnánk.Jól hangzik?2022. márc. 16. 19:11
21/26 anonim válasza:
Na térjünk a lényegre krumplit kapok , ha rád szavazok?
22/26 anonim válasza:
"Ha hatalomra kerülnénk minden férfinak lenne nője és minden nőnek pasija.Senki nem maradna egyedül."
Na ez a beszéd, igy már bármelyik mély afrikai ország szintjét megütnénk.
23/26 anonim válasza:
Életfogytig tartó orgazmust mjnden férfinak és nőnek! Hajrá!!! Senkit nem hagyunk az úgy szélén, Agyarország előre megy, nem a francba!!!!
24/26 anonim válasza:
És aki nem akar férfit/nőt?
Amúgy meg persze. Gyurcsánynak is sikerült becsajoznia.
26/26 anonim válasza:
Hajrá, én támogatlak. Megnézném nekem hogyan találnál párt, a legtöbb nő előbb ugrana a Dunába mint hogy egyáltalán egy kávét megigyon velem. Nem lenne könnyű dolgod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!