Van még valaki aki családtag/pár helyett egy személy fotójával él?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 23:45
21/32 anonim válasza:
Nem vagy Te egy kicsit éretlen, Kérdező?
22/32 A kérdező kommentje:
Pont, hogy inkább koravén az élet minden területén.Meg kiégett.
De a semminél jobb ez is, ami van.Ha nem lenne fotóm szörnyű lenne!
Amúgy meg azért tettem fel a kérdést elsősorban, hogy megtudjam van-e még valaki hasonlóan.Bár nekem rokonaim sincsenek már, úgyhogy áldás az a fotó.🤗🤗 Életem első csókját is így adtam neki, szuper volt.☺🥰
2022. márc. 12. 14:50
24/32 anonim válasza:
Én egy pszichológust felkeresnék a helyedben, Kérdező, mert ez hosszútávon nem egészséges.
25/32 anonim válasza:
Hosszú hétvégére kimenőt adtak a zártosztályon?
26/32 A kérdező kommentje:
Már a harminchoz közelebb, mint a húszhoz.Öregszem fizikailag is sajnos.Bár lelkileg úgyis idősebb vagyok.🥴
2022. márc. 12. 14:57
27/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne reménykedj, nem lesz szerdától sem több szobatársad ott!😚 De majd várjuk a beszámolókat kaptatok-e jövő héten új arcokat a hónapok óta megszokott uncsi arcok mellé.🤭
2022. márc. 12. 14:59
28/32 anonim válasza:
Én egyébként reménykedem, hogy "troll-kérdés". Az elején még nem sejtettem, de így, hogy a Kérdező még olyan leszbikus is, akinek a plátói szerelme még szeretőt is tart... és ezek a szemérmetlen hozzászólások... ez szerintem így "túl szép, hogy igaz legyen".
29/32 A kérdező kommentje:
Hát pedig sajnos hiába ilyen szar a történet, mégis igaz.Bár ne lenne!🤣 Várjál, nem hallottad az egészet.Anno flörtölgetett, játszott velem.Aztán kiderült van a pasijával 2 szeretőjük is, akikkel felváltva hármasoznak.🙃 Ja, és az egyik NŐ... 🙃🙃🙃
2022. márc. 12. 15:08
30/32 A kérdező kommentje:
Szóval hárman dugják a szerelmem, de egyik sem én vagyok.Fasza.🥲
2022. márc. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!