Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek a magány ellen?

Mit tegyek a magány ellen?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok, mesterdiplomás. Iszonyú magányos. Nem is eszek szinte már semmit, nem dolgozom. Más problémám is van, ami miatt elmagányosodtam de nem akarom kifejteni. Próbáltam ismerkedni neten, de rengetegen azonnal elutasítanak mert a srácok csak a lányokat üldözik itt, barátkozni nem akarnak. Oldalakat tudnék írni az egészről, de már arra sincs energiám.

2022. márc. 2. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia, én is iszonyatosan belefáradtam az ismerkedésbe. Minden egyes internetes vagy offline kapcsolatom kész kudarc. Hangoztatnám azt, hogy 80-100 ismerőst biztosan szereztem az elmúlt 2 évben.

A legjobban az fáj, hogy csak akkor kerestek fel, ha nincs más vagy segítség kellett vagy dicsekedni akartak. Annyira utálom az embereket - a világot, hogy már semmi nem hoz nekem örömöt többé. Kivéve a kávé és az anime. Na, ezeket egy ideig biztos nem unom meg.

Szerencsére a munkám során legtöbbször egyedül vagyok, ha pedig mégsem, akkor az egész napom szorongással teli.

Természetben szoktam lenni szabadidőmben. Lecsökkenti a felgyülemlett stresszt és magányt. Szívesen csinálnék mást is, ha lenne hozzá elég bátorságom, kedvem stb…

20/L

2022. márc. 4. 12:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban ! 34 N

Legalabb ti fiatalok vagytok.

Mondjuk en is fiatalabbnak nezek ki,de semmit nem szamit,belulrol.....

2022. márc. 5. 02:54
 13/13 anonim válasza:

12 nyugi van idősebb is 36f 😂

Bár ez nem vigasztal senkit .

Eléggé unom én is a magányt .

Kérdező próbálj meg valami hobbit találni.

2022. ápr. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!