Mennyire rossz ha az ember nem tartozik sehova? F24
Figyelt kérdés
Próbálok barátkozni neten meg élőbe is de egyszerűen senki nem akarja a társaságokat főleg úgy hogy állandóan megkapom hogy fura vagyok de főleg a legelején. Most már ott tartok hogy nem is nagyon merek már hozzá szólni senkihez mert úgyis csak a szokásos vége lenne.2022. febr. 19. 20:57
11/12 anonim válasza:
Szia! Én is introvertált vagyok, rám is azt mondják fura vagyok és nincsenek barátaim. Ha Pest közeli vagy, akkor találkozni is tudunk. Ha gondolod írj pár mondatot magadról, hátha van közös érdeklődésünk. Szívesen barátkozom.
12/12 anonim válasza:
Ha szeretnél valakivel beszélni róla én itt vagyok. Akár messengeren akár e-mailben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!