Lányok hogy viselkedjek holnap a randin?Beszéljek sokat?Próbáljak vicces lenni?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom egy lánnyal de nem tudom hová üljünk be,egyáltalán beüljünk e valahová vagy csak sétáljunk,miről beszélgessünk,nem vagyok egy nagy csajozós figura.Egy kezemen meg tudom számolni,hányszor randiztam életembe.23/F2022. febr. 17. 22:45
1/12 A kérdező kommentje:
Persze le is mondhatnám,de nem vagyok hülye:D
2022. febr. 17. 22:47
2/12 anonim válasza:
A program szerintem attól függ, hogy mit szerettek és milyen az idő. Abból biztos nem lesz baj ha meghívod valamire, de jó idő esetén a séta is okés, főleg ha van valami szép hely a környéken.
Mesélj magadról és kérdezz a lánytól, lássa, hogy érdeklődő vagy. Az sosem árt, ha vicces vagy, csak ne legyen erőltetett vagy túl sok.
Bókolj, de ne vidd túlzásba és inkább egy-egy dolgot említs meg. Szóval ne azt mond, hogy milyen szép, hanem a szeme/mosolya szép, jól áll neki a ruha stb.
3/12 anonim válasza:
Este fogunk találkozni.Szerintem megkérdezem tőle hogy üljünk be valahová vagy sétáljunk?
4/12 anonim válasza:
A legjobb az, ha önmagadatat adni. Ha magadtól nem vagy egy poénkodós alkat, akkor valószínűleg úgyse tudnád erőltetni a viccelődést. Ugyanez elmondható kb minden másról is. Magadért kell tetszened az illetőnek, mert hosszútávon úgyis csak azt tudod nyújtani.
5/12 anonim válasza:
Helyet illetően:
Beülni egy kávézóba/cukrászdába, utána sétálgatni
Vagy
Moziba menni, utána egy forró csoki mellett beszélgetni a filmről, aztán másról is
Egyébként az elsővel teljesen egyetértek
Sok sikert :)
6/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy úgy fogunk elválni hogy legyünk csak barátok.
2022. febr. 17. 23:08
7/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy van-e bármi alapja, amiért ezt írtad, mindenesetre ha barátok lesztek egy ideig, idővel abból is simán kialakulhat valami😉
8/12 anonim válasza:
majd ő lemondja ne aggódj :D egyébként ne feszülj rá, legyél önmagad, ugyanolyan átlagos ember mint te. ha megvan a lényeg ugyis oké lesz, ha nem meg teljesen mind1, meglesz mással.
9/12 anonim válasza:
Kérdezd őt is és hallgasd figyelmesen, d ealapvetően ne akarj viselkedési sablont kreálni :D beszélj úgy vele mintha egy másik ember lenne, mert az, nem mási kállatfaj nyugi, csak egy ember aki nyitott rád, és valószínűleg reménykedik hogy szuper lesz ez
10/12 anonim válasza:
Csak egyet jegyezz meg: ne úgy csináld, mint Johnny Bravo. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!