Hol lehet takarót kapni?És hogy hozom haza ha nincs autóm?
Figyelt kérdés
Egyedül élek,nincs aki melegítsen éjszaka,viszont takaróm sincs,lepedőt szoktam magamra teríteni.Most megfáztam,folyik az orrom,most éjszaka még lepedőt sem raktam magamra,hajnalban arra ébredtem hogy fázom.Az előző albérletben adtak takarót így nem kellett vennem de ahol most vagyok itt nincs.Azért fázhattam meg,mert nem takarózom be és a fűtést is néha lejjebb veszik?2022. febr. 17. 08:31
21/25 anonim válasza:
Nekem van egy 160x220-as eladó... ;)
22/25 anonim válasza:
Én remélem, hogy a kérdező egy troll, nem mi vagyunk a hülyék, hogy ennyi ideig életben tartottunk egy életképtelent, aki a neten kérdezi meg, mit csináljon, ha szomjas. Mert valahogy életben maradt.
Ilyen kérdést feltenni sokkal kínosabb, mint akár inkontinencia bugyit vinni a buszon, nemhogy takarót.
Biztosan meglepő lesz, amit mondok, de webáruházban, házhozszállítással is lehet takarót venni. Még azt is javasolnám, hogy vegyél paplant és használd, mint egy civilizált ember, de ez már túlmegy az igényszinteden, neked egy hálózsák is tökéletes lenne: [link]
Vagy [link]
23/25 anonim válasza:
A hálózsák de jó ötlet! Azon aztán nem jön be a hideg!
24/25 anonim válasza:
Itt van rengeteg pléd, 1300-ért házhoz is viszik neked. A "filc" takaró szerintem vékony, de a "bolyhos" és "gyapjú hatású" nagyon meleg és puha és akciósan jó áron vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!