Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek nincs párja az töltsön...

Akinek nincs párja az töltsön minél több időt a családjával?

Figyelt kérdés
Ma is megyek édesanyám hoz, testvéreimet is meg kéne látogatni,1-2 nap talán elmegy hogy egyedül vagyok de a többi nap találkoznom kéne családtagokkal.

2022. jan. 24. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Testvérrel stb. moziba...

Aki felnőtt, az ne az anyuval menjen moziba, hanem ismerkedjen, stb. ha a családon lógsz, pl. kevesebb esélyed marad ismerkedni.

A szinglinek is lehet magánélete.

A szülőnek nem kéne kisajátítani a felnőtt gyerekét, és a felnőttnek se kell lemenni gyerekbe, hogy a szülőnek megfeleljen. Főleg lelkiismereti furdalásból.

Jó, néha elmenni ide-oda, együtt lenni, beszélgetni, de totál rendszeresen, meg még többet, mert egyedül vagyok... na ne már A madár is kirepül a fészekből, ez az élet rendje.

2022. jan. 24. 15:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Ez azért is kell szerintem,hogy szeretetteljes légkörben legyünk,emberek között,hogy ne is érezzük szinte hogy nincs párunk.Ha testvérünkkel mentünk el moziba,akkor is legalább valakivel,nem egyedül.
2022. jan. 24. 15:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem látok összefüggést a kettő között. Mindenkivel annyi időt töltök, mint amennyi lehetőségem és kedvem van hozzá. A párkapcsolaton és a családon kívül is létezik élet, nekem a barátaim is szerves részei az életemnek.
2022. jan. 24. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy ki kell bekulni azokkal akik tönkretették a gyerekkorom...
2022. jan. 24. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Ez meg úgy hangzik, mintha hangulatjavítónak használnád a családod. Hogy eltereld a figyelmed. Ez nem szép dolog.
2022. jan. 24. 15:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól van kérdező, te legyél a rokonaid seggében, amíg nem akad neked jobb. Más meg azzal tölti a szabadidejét, akivel akarja.
2022. jan. 24. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek ez jutott, de valahogy nyitni kellene.
2022. jan. 24. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
És velük szexeljen?
2022. jan. 25. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!