Magányos embert ki látogatja meg a kórházban?Ki visz be neki tiszta ruhát,pizsamát,evőeszközt?Ki viszi haza ha kiengedik?
"14 éve dolgozom ápolóként."
Minden tiszteletem a tiétek.
DE!
A János kórházban az ápolónő lediktált egy hosszú listát, hogy miket vigyek be az apukámnak.
Ezek tények.
Anyámat bevitték a kórházba hétfőn. Vitt magával néhány napra ruhát, wc papírt, de sajnos tovább kellett maradnia, mint ahogyan készült.
3-5-ig volt látogatás, én csak munka után tudtam neki cuccokat vinni, mondanom sem kell, hogy nem engedtek be. Hétvégén tudtam neki tiszta holmit bevinni, wc papírja sem volt, szegény napokig feküdt a szennyes fehérneműben, a hálóingje csupa vérfoltos volt, senki nem adott neki tisztát.
Ja, a biztonsági őr azt sem tette meg, hogy felszól az osztályra, hogy jöjjön le a holmiért egy ápoló. Mindezt a kórházigazgató utasítására hivatkozva, ami vagy igaz volt, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!