Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan szokhatnék le róla,hogy...

Hogyan szokhatnék le róla,hogy késő estig játsszak mindennap a telefonommal?

Figyelt kérdés
Délután hazajöttem,azt terveztem hogy este 6-tól 10-ig filmezés,utána alvás.Csakhogy kedvem támadt játszani,így se filmezés,se vacsora,se korai lefekvés,se fogmosás,se fürdés,semmi nem volt.Amúgy sakkoztam a telefonnal,addig nem akartam abbahagyni amíg meg nem verem a gépet minden szinten.Mostanra sikerült,viszont 5 órát elcsesztem megint és nem azt csináltam amit terveztem.Jobb lenne,ha kitörölném a játékokat a telefonomról?20/F

2022. jan. 14. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami súlyos problémád van. Be kellene látni, hogy normális ember nem csinál ebből saját magának kárt, rögeszmét, csak hogy “megverje a gépet”, főleg nem 5 órán keresztül. Főleg nem alvás helyett, mikor a legtöbb ember örül hogy haza ér és egyből ledöglik aludni.

Önfegyelmet kellene gyakorolnod, de komolyan. Vagy fordulj pszichológushoz.

2022. jan. 15. 00:22
 12/18 A kérdező kommentje:
11 szeretek sakkozni,de pihenni is kéne.Most azt tervezem,holnap ide is csak 10 percet jövök föl,sakkozni egyáltalán nem fogok.Rendet csinálok a szobámban,elmegyek vásárolni,fát fogok vágni, kirándulni megyek,telefont direkt nem fogom magammal vinni.
2022. jan. 15. 00:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyes! Majd számolj be, hogy sikerült. Érdemes tennivalólistát írni minden napra (papírra), és amiket megcsináltál, azt kihúzod. Örömmel tölt majd el, ahogy gyarapodnak a kihúzások, és egy termékeny napot zárhattál.

Valamilyen örömhiányt pótolsz ezzel a virtuális valóságba meneküléssel. Próbálj meg valóságos, kézzel fogható élményeket, sikereket találni pl sporttal, barátokkal, szerelemmel, kreatív tevékenységgel, legyen az főzés, barkácsolás, akvarisztika, kertészkedés.

2022. jan. 15. 00:39
 14/18 anonim ***** válasza:

En az 1000 darabos puzzle-os no vagyok. Az szuper, hogy mas fuggosegre kattantam ra, raadasul egyre nehezebbeket csinalok es kozben BBC podcastokat hallgatok, tudomany, riport, drama, minden. Tok jo. Masfelol a nyakcsigolyam rongalom azota es hajnali kettoig csinalom.

Alapvetoen egy masik de hasznos szokast, szokasokat kell beiktatni, de ha lelkileg nincs topon az ember, tulzasba megy at az is.

2022. jan. 15. 02:57
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Figyu, gondolom a játék eléggé fogyasztja az aksit, tehát game közben folyamatosan a töltőre rakod. Ennek ez lesz a következménye, hogy rövid időn belül tönkremegy, mert azt már sokszor elmondták, hogy a 0-24-es töltés nem tesz jót a telónak.
2022. jan. 15. 07:18
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Torold ki ne homiskodj. Menj inkabb edzeni pl
2022. jan. 15. 08:26
 17/18 A kérdező kommentje:
15 nem fogyasztja annyira meg offline játszom, tehát úgy hogy a net be sincs kapcsolva.Nem fogyasztja az adatmennyiséget.
2022. jan. 15. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a számítógépes játékokkal voltam így 18-19 évesen, bármilyen gagyi játékkal is el tudtam órákat tölteni. Aztán rájöttem, hogy ez függőség, és értelme sincs, ezért úgy döntöttem, hogy letörlöm az összes játékot, meg megfogadtam, hogy nem játszok többet. Drasztikus lépés, de nekem bejött. Azóta nem játszok, a telefonomon sem. Helyette hasznosabban töltöm az időm, pl. nyelvet tanulok Duolingoval.
2022. jan. 30. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!