Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Se saját lakás,se jól fizető...

Se saját lakás,se jól fizető munkahely,se jogsi,se autó,se jó külső.Megpróbáljam azért?

Figyelt kérdés
Kéne egy barátnő.Csak a személyiségem van amivel bevágódhatok egy nőnél.Elég lesz a személyiség?Vagy nem ártana a használt kínai ruhákat is lecserélni valami jobbra?30/F

2022. jan. 10. 00:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#20 olyan baromságokat írsz, hogy rossz olvasni.
2022. jan. 12. 09:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Menj el kamionosnak.

Meg is lesz oldva a problémád. Jól keresel, lesz saját kuckód (a kamion), és a parkolókban a k**vák csak úgy kéretni fogják magukat neked.

2022. jan. 12. 10:15
 23/24 anonim ***** válasza:
95%
Még B kategóriás jogsija sincsen, honnan lenne kamionra akkor? A kérdező kifutott az időből. Inkább keressen valami hobbit, és törődjön bele a sorsába.
2022. jan. 12. 11:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#23 Na azt már elfelejtettem. Nem most olvastam a kérdését, hanem pár nappal korábban, csak a válaszokat követtem egyedül aztán hirtelen beugrott ez az ötlet. De arra nem emlékeztem, hogy jogsija sincs.

Hát ez így szopó.... :/

2022. jan. 12. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!