Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Se saját lakás,se jól fizető...

Se saját lakás,se jól fizető munkahely,se jogsi,se autó,se jó külső.Megpróbáljam azért?

Figyelt kérdés
Kéne egy barátnő.Csak a személyiségem van amivel bevágódhatok egy nőnél.Elég lesz a személyiség?Vagy nem ártana a használt kínai ruhákat is lecserélni valami jobbra?30/F

2022. jan. 10. 00:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%

"Csak a személyiségem van amivel bevágódhatok egy nőnél"

Azzal bevagodhatsz a friendzone-ba. Gondolom kisse gatya, ahogy kinezel, kulonben nem merulne fel a kerdes....

37F incel

2022. jan. 10. 03:57
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha bejönnél a csajoknak, akkor nem itt GYK-znál, hanem valóban csajoznál. Pontosan tudod te is, hogy ez így esélytelen. Hol laksz? Mi a munkád? Szociális köröd?

Szerintem egy 25-33 körüli nőnek elég lesz, amit tudsz nyújtani? Hogy végzel a fhos munkahelyeden, felszálltok a villamosra, beültök a mekibe és felviszed magadhoz a gyerekszobádba, ahol lopakodni kell, fel ne ébresszétek a néhány méterrel arrébb a szomszéd szobában alvó anyukádat?

Ne röhögtessél már te hatalmas Személyiség!

2022. jan. 10. 08:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Siman lehet hogy van egy pont ugyanilyen no mint te, aki mondjuk pont azert nem randizik mert elege van abbol, hogy mindenuk van a ferfiaknak csak szemelyiseguk nincs. Meg mondjuk ne tinderen keresgelj, mert az a legalja, a “jol” kinezo nok (99% smink nelkul ugy nez ki mint egy tal szar), vagy a dagadtak, vagy az atlagos de 2bites idiota feszekrakok… Hogy hol akkor? Hat ha en azt tudnam nem morgolodnek most ;D
2022. jan. 10. 19:50
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Hát egy ilyen kérdés után én abban is kételkednék, hogy a személyiséged jó.

25/N

2022. jan. 11. 12:33
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
#14 a tiednel mindenki jobb, megnyugtatlak. A francnak se kellenek az ilyen savanyu bohocok, ha talalsz is majd valakit aki elvisel az is csak rovid tavu lesz, mar latlak is magam elott a tinderen 30-askent ket gyerekkel potapara vadaszva
2022. jan. 11. 18:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#15 Becsmérelheted, pocskondiázhatod a másikat, önigazoló elméleteket gyártva, ettől még igaza van.

A személyiség nem egy önálló, fix dolog, hanem összefüggésben van a körülöttünk és bennünk zajló folyamatokkal.

A körülötted lévő dolgok, események alakítják a személyiséged és fordítva a személyiséged is alakítja a körülötted lévő dolgokat, eseményeket.

Ha valaki 30 éves elvileg felnőtt, elvileg érett emberként élete jelentős részével a háta mögött még ott tart fejben, hogy "kéne p..na", ott a személyiséggel is erősen bajok vannak.

2022. jan. 11. 18:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
#15 8 éve boldog párkapcsolatban élek, tavaly volt az esküvőnk, nemsokára jön a baba, és komolyan mondom megtaláltam azt az embert aki mellett le aksrom élni az életem. Rosszindulatodat meg tartsd meg magadnak ;) 14 voltam.
2022. jan. 11. 22:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Háát, én ha azt látnám, hogy nem is teszel az előmeneteledért, a karrierért (olyan szinten, hogy az biztonságot adjon, kilátásokat, némi válogatási lehetőséget és esetleg szeresd), az egészségedért (pl kinézet kapcsán), az nekem nem tetszene.

Ha a nem jól fizető munkát szereted és főleg ha ez akármilyen szakma, nem betanított VAGY éppen tanulsz és mellette vannak hobbijaid, céljaid, terveid, sportolsz, valamennyire odafigyelsz az étkezésre stb, akkor nem érdekelne a többi negatívum.

29N (nem kérek leveleket senkitől, törlöm, tiltom)

2022. jan. 11. 22:23
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a személyiségedből a kérdés alapján a következő információk jönnek le:

- 30 éves vagy, de nem ismered a nőket, a párkapcsolatokat, az alapvető emberi természetet. Le vagy maradva fejben.

- Valószínűleg fiatalabb korodban sem csajoztad ki magadat, ezért tele lehetsz frusztrációval, depresszióval, és egyéb lelki sérülésekkel.

- A korban hozzád illő nők már azt a férfit keresik, akiben társra találnak, akivel házasodhatnak, családot alapíthatnak. Neked ebből semmi nem áll a rendelkezésedre, de mégis elvárnád a nőktől, hogy veled legyenek.

- Te egyáltalán nem gondolkozol komolyabb tervekben. 30 évesen ott tartasz, hogy "kéne egy barátnő". Nem család, nem feleség, nem gyerek, nem menyasszony, nem élettárs. Barátnő. Ilyeneket az ember tinédzserként szokott mondani. Ugye érzed, hol tartasz?

- Nincs lakásod, nincs kocsid, nincs jogsid. Rosszul keresel. Nincs semmi jövőképed, se reményed, hogy valaha is lesz.

És ezek után te mégis úgy ítéled meg saját magadról, hogy jó a személyiséged!?

2022. jan. 12. 08:04
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

1) az emberi kapcsolatok meghokkentoen egyszeru principiumok menten mukodnek. Foleg a nok parvalasztasi "kulturaja" 60000 eve valtozatlan.

2) errol a nok tehetnek, gondolom, kicsajozta volna magat, ha a nok nem hajtjak el a fåszba, mint nyulat a vetemenyesbol

3) a "korban hozzaillo" nok mar ledobtak a szirmaikat, kereshetnek ok akarmit, aztan koppannak, ha nem talalnak.

4) vagyis elobb kene a gyerek, mint a baratno? Tehat irany a spermabank? Ugy elobb lesz gyerek, mint baratno....

5) ha apuci nem tudta betolni sehova, mert mondjuk szegeny csaladbol szarmazik, akkor sokszor elofordul az ilyen. Lehetsz te akarmilyen okos, tehetseges, ha nincs protekcio, meg van båszva az egesz....

37F incel

2022. jan. 12. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!