Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem irreális az,ha egy nő...

Nem irreális az,ha egy nő jóképű,jómódú izmos pasival akar összejönni,mikor a legtöbb férfi nem ilyen?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi akar egy vékony testalkatú nővel összejönni az még talán érthető,mert sok jó testű lány,nő van.De ha egy nő akar jó testű férfival összejönni,az irreális.Én az utcán kevés izmos,magas jóképű férfit látok.És kevés férfin látom azt hogy jómódú.De vajon belátják a nők,hogy ők hiába néznek ki jól,ha nem akarnak egyedül maradni,nem jóképű,alacsony,nem izmos és nem jómódú férfiakat kell választaniuk?

2022. jan. 3. 23:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
4%

Nem látok arányában több elhízott nőt és férfit az utcán.

Viszont izmos nőket alig látok,mert "az nem nőies".

Ja,hát ez a legegyszerűbb duma a lustáknak.

Miért,szerinted egy hízékony férfinek olyan baromi könnyű izmot építeni,úgy,hogy ne menjen fel sok zsír?

Maradjunk annyiban,hogy a fodrásznál sokkal könnyebb 2 órát ülni,mint az edzőteremben izzadni.

Meg sokkal könnyebb plasztikai sebészhez befeküdni,műmelleket,meg műszájat csináltatni.

Ez csak pénz kérdése,nem kitartásé.

2022. jan. 4. 15:34
 32/34 anonim ***** válasza:
76%

Én jól nézek ki, próbáltam lúzerral összejönni, de úgy alàm rakott, hogy tönkretette az életemet. :) Azóta soha többé nem kezdek ki nyomorék lúzerekkel!

Miért volt lúzer? Nincstelen volt, úgy öltözködött, mint egy hajléktalan, buta volt, mint a tök, a sor mellett akarta leélni az életét, célja 0, az anyján élősködött, életében két percet nem sportolt, volt kb 40 kg, és nagyon ronda, alacsony, ha ràrúgtam volna meghalt volna. Állandóan beszólt nekem, hogy nem vagyok 10/10, meg rohadok (van egy nagyon minimális ekcémàm, ami kb 1-2 napig látszódik, mert kezelem rendszeresen, és kb 2-3 cm az egész, de szerint én "rohadok"), meg nem elég hosszú a hajam, meg stb. Nézzen már magára az ilyen lúzer. Örüljön, hogy szóba álltam vele, nekem előtte kb csak testépítő pasim volt, egyik sem mert kritizàlni, majd pont egy ilyen csicska fog. Repült is a pi csàba. Már elnézést a kifejezésért!

Mindegy, elküldtem a francba, és MINDEN barátomat kőkemény hazugságokkal ellenem fordította! Na, ezért nem kellenek ilyen nyomorék kis lúzerek, akik az élet vesztesei, ez is csak képernyőn keresztül mert dumàlni, mert ha bármit is tenni kellett már összehugyozta magát. Csicska az ilyen.

Szóval igen. Nem fogok én sem innentől lentebb adni!!!! Sőt, egy férfi se adjon lentebb, HA jól néz ki! De ha meg ronda, igénytelen, lúzer, akkor elégedjen viszont meg egy hasonló nővel, ne kelljen neki 10/10. Lúzer pasik gondja ez, hogy ránézek, rosszul vagyok, nem tudom, hogy a kinézete, vagy a személyisége rosszabb, de neki 10/10 nő kell. Hát sok sikert, ezért van a legtöbb egyedül!

2022. jan. 4. 22:01
 33/34 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk a külső önmagában kevés,a stílus maga az ember.

2022. jan. 4. 22:38
 34/34 anonim ***** válasza:
Én az átlagtól helyesebb, igényesebb, műveltebb pasiként nem találok normális huszonéves csajt. Talán az a baj, hogy introvertált vagyok, és kicsit különc-zseni, és nem szeretem a klasszikus szórakozóhelyeket sem. :/
2022. jan. 30. 07:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!