Ki fog tévét nézni egész szilveszterkor?Melyik csatornát fogjátok nézni holnap?
Figyelt kérdés
Nekem nincs előfizetésem több csatornára,így az M1,M2,Duna Tv,Duna world,M4 sport csatornák között fogok kapcsolgatni.Meg lehet meghallgatom a Kossuth Rádióban a szilveszteri rádiókabarét.Interneten nem tudok videókat nézni,már csak 500 megabájtom maradt.2021. dec. 30. 21:11
1/19 A kérdező kommentje:
Az kimaradt 20/F vagyok.
2021. dec. 30. 21:12
3/19 anonim válasza:
Private Gold.
Lesz ott tüzijáték...xD
4/19 anonim válasza:
Nem tvzek, nincs előfizetésem se mert minek, de ez most nekem is egy nyugis pihenős szilveszter lesz. Bemerülök a kádba és végre befejezem a sorozatom. Még el kell mennem fürdőbombát venni, illetve füstölőt hogy teljes legyen a hangulat
6/19 anonim válasza:
Éjfélkor meghallgatom a himnuszt megiszok egy pohár kölyökpezsgőt és lefekszek aludni.
8/19 A kérdező kommentje:
7 az nekem nincs.Remélem lesz holnap önök kérték a Duna Tv-n,azt szeretem nézni.Meg a Noé barátait is szeretem, remélem az is lesz holnap.
2021. dec. 30. 21:30
9/19 anonim válasza:
Kérdező!
Sok volt a bubis víz, osztán a szénsav megszédített kicsit?
Vagy mizu amúgy?
10/19 anonim válasza:
Idén lesz programom,de tavaly itthon voltam én is. Ha nem találsz azokon a csatornákon semmit,akkor inkább neten keresgélj, sokkal nagyobb a választék,pl youtuben is rengeteg tartalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!