Sokan magányosak most szenteste?
Figyelt kérdés
2021. dec. 24. 21:08
1/14 anonim válasza:
Aki magányos az nem csak most az.
3/14 anonim válasza:
Én nem érzek magányt. :)
Szép nagy mennyiségű karácsonyi e-mail és sms áradatot írtam, de voltak ismerőseim akik megelőztek jókívánságaikkal facebook-on már délelőtt.
Azért még holnapra is maradtak jókívánságok. (Estefelé már elfáradtam, így halasztani vagyok kénytelen.)
4/14 A kérdező kommentje:
ma 21:25
"ismerőseim akik megelőztek"
Jó már neked hogy ennyien gondolnak rád..
2021. dec. 24. 21:38
5/14 anonim válasza:
Én most kicsit kevésbé vagyok magányos, mert nekem is sokan írtak. Persze ettől még az év többi napján ugyanúgy felém se néznek, de legalább egy kis illúziót kapok. :D
6/14 anonim válasza:
Nos mellettem itt a családom. Vannak akik gondolnak rám,szeretnek és akikkel tudok beszélgetni. Viszont nemtom. Olyan fura ez. Mióta véget ért a párkapcsolatom azóta folyton magányosnak érzem magam. Tudom, hogy vannak olyanok akiknek még annyi sincs mint nekem. És hálás is vagyok azért amim van. Viszont nem tudok elmenni mellette, hogy igenis magányosnak érzem magam. Tudom azt is, hogy az embernek nem csak kapcsolatban kell boldognak lennie, senkitől nem várhatom el, hogy boldoggá tegyen ha én magam sem vagyok boldog egyedül. Viszont nem tudom hogyan lehetnék boldog ha egyedül vagyok. Elég zavaros ez. Remélem átment.
7/14 anonim válasza:
Mo. fele nagyjából. De nincs, gond, mert ki van téve Viktorom képe, aki megvéd mindenkitől, és mint tudjuk:
8/14 anonim válasza:
Mióta nem akarok senkinek megfelelni és a boldogság, elégedettség mintapéldánya magam vagyok, azóta, bár legyek egyedül, nyugalommal, békességgel vagyok telve.
9/14 anonim válasza:
8-as válaszoló: hasonlóképpen vagyok én is. :)
Mint ha az én gondolataimat írtad volna le. De én nem biztos, hogy ilyen szépen, kereken meg tudtam volna fogalmazni! :)
10/14 pfantom 113 válasza:
Legyek inkább magányos,mint szeretet nélkül tömegben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!