Van itt még olyan aki egyedül tölti a szentestét?
Figyelt kérdés
Én igen,de nem azért mert nincs családom hanem mert a munkahelyen vagyok,holnap reggel végzek.Holnap igaz a családdal leszek de attól még magányos vagyok mert nincs barátnőm.2018. dec. 24. 16:36
1/7 anonim válasza:
Nézd, nekem olyan családom van, hogy azt kívánom bárcsak egyedül tölteném
2/7 anonim válasza:
Igen, most épp fekszek, nyomkodom a telefonom, és nézem a plafont...és itt dorombol a macskám az ágyamon.
Dee én Boldog Karácsonyt Kívánok!
Annak,aki ezt olvassa! 🎀🎄💝💖
3/7 anonim válasza:
16:45
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
4/7 anonim válasza:
Ne búslakodjatok! Nekem is olyan "családom" van, hogy alig vártam, hogy nélkülük töltsem a karácsonyt. Most meg az a baj, hogy nem igazán van kivel tölteni. Az embernek mindig épp az nem jó, ami van. :) Ha arra gondolsz, hogy milyen lehetne és nem arra figyelsz, hogy valójában milyen, akkor sosem leszel elégedett. A pozitív dolgokra kell fókuszálni és egyből szebb lesz minden! Boldog Karácsonyt!:)
5/7 anonim válasza:
Nálunk a család fele lehangolt, depressziós, konkrétan idegösszeomlás szélén állnak. Én eddig úgy néztem, hogy egészen jó/átlagos év volt, de mióta itthon vagyok le vagyok hangolva. Alig várom, hogy egyedül lehessek és ne itt kelljen gubbasztanom, mert konkrétan olyan mintha valami halotti virrasztáson lennénk.
6/7 anonim válasza:
Ne panaszkodj. Neked legalabb van allasod. Es semmit se kell csinalnod hisz raersz ide irogatni.
7/7 anonim válasza:
Senki nincs egyedül, vagy a belső zsiger-hangja vele van, vagy isten aki hívő, ki melyiket veszi észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!