Hogyan fejezzem be, hogy érdeklődjem, hogy az ismerőseim, hogy vannak, írjak nekik ünneppekor ( karácsony, szülinap) vagy ha pld a fb-on kiraknak valamit, like-oljam vagy írjak rá nekik?
A Kérdezőnek nyilván az a baja, hogy úgy érzi, hiába teper, semmi viszonzást nem kap, és erről az erőlködésről akar, nagyon helyesen, leszokni. Bár a kerdésében én érzek nem kevés hisztit is, az alapprobléma abszolút érthető és jogos.
Kérdező, ha valóban sikerül visszavenned, akkor néhány nehezebb hónap után észre fogod venni, kik azok, akik valóban szeretnek, és igénylik a társaságodat. Eleinte önuralom kell hozzá, de menni fog, megéri.
Igen, keresem az emberek társaságát, de lekoptatnak vagyis az sem, mert levegőnek néznek.
Volt, hogy egy komolyabb betegség miatt nem kerestem őket, senki nem keresett aközben és utólag, mikor jobban lettem sem érdekeltem őket, az jött ki belőle, hogy, nem érdekeltem őket. Senkit.
Ezért lenne jó, ha felfognám agyilag, hogy ne akarjak senkivel beszélni, ha az emberek nem akarnak velem, akkor ne akarjak és se senkivel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!