Csak én nemszeretem már a kaáácsonyi ünnepeket,? Mert nincs senkim azért lehet ilyen érzésem?
Nem csak te, nyugi. Én kb az összes ünneppel így vagyok. Miért?
Mert gyerekkoromban sem volt benne semmi extra, felnőttként meg plàne.
Én sem szeretem.
Én amúgyis durván invtrovertált vagyok, úgyhogy jól elvagyok magamban. De valójában az egyháznak köszönhetem hogy megutáltam a karácsonyt. legaláb 15 éve karácsonyfát sem állítok, meg kb semmi karácsonyos nincs a házban.
Ünnepek egyedül nem jók.
Olyanokkal szeretem az ünnepeket akiket szeretek vagy szeretnek.
Nem az ajándékozást szeretem vagy szeretném hanem az együtt töltött időt. Manapság ez nem menő. Sajnos.
Ha leülünk társasjátékozni, egy pohár bor mellett beszélgetni, ilyesmi az nekem ajándék.
Viszont engem nem szeretnek. (Majdnem) Nincs senkim, úgy hogy nem olyan jó. A nyugalom és a csend az igen.
Közeli rokonaimból már csak a húgom él, ő a telefont se képes felemelni hogy felhívjon mi van velem. Ha felhívom akkor félórás kiselőadást tart arról hogy senki nem keresi soha én se, és érezzem magam letolva. (Persze a telefont se veszi fel, és vissza se hív természetesen).
Párszor együtt karácsonyoztunk. Most nem akar.
Ameddig éltek a rokonaim, meg volt családom addig jó volt.
Nekem a családtól jó a karácsony meg az együtt elrontott bejglitől.
Most már a bejgli van csak nekem.
Ilyekor emlékszem a régi szép karácsonyokra. Megnézegetem a régi fényképeket. Nézek jó filmeket, olvasok, lazítok.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!