Miert flegmazik velem a kicsit idosebb no a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Diakmunkas vagyok egy irodaban, van egy no aki amugy nem is lehet olyan idos kb 35-40 eves lehet, eleg jo pozicioban van, es egyebkent szep no. Lattam mar, hogy massal tok kedves, de velem olyan flegma, mindig mosolygok koszonok neki meg a neven szolitom o meg annyira flegman reagal ram... 21L2021. dec. 7. 14:54
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagy neki szimpatikus. De igazából diákmelósokat,tanulómunkásokat általában amúgy sem nézik semmibe szinte (magamról tudom..) lehet más oka is, vannak akiknek jó pofizni kell, esetleg egy jobb pozícióért és nyilván mivel csak egy diák munkás vagy így feléd nem kell nyalizni vagy bármi.
2/7 anonim válasza:
A nők mindig veszekednek, vitatkoznak a munkahelyen.
3/7 anonim válasza:
Lehet nem vagy neki szimpi. Én is azt hiszem, hogy néhány emberrel tök kedves vagyok, aztán megkaptam, hogy nem. Nem veszem észre, hiába próbálok mosolyogni meg udvarias lenni, gondolom a pofámra van írva amit gondolok...
4/7 anonim válasza:
Lehet szart sem èr a munkád, mint a diákok 90%-ának.
6/7 anonim válasza:
Baxxal le neki egy pofont vagy üsd ki ököllel
Ennyi
7/7 anonim válasza:
Ki akar hívni egy mezítlábas kick-box meccsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!