Más is van akit zavar,hogy nem tud elutazni az otthoni teendői és a munkahelye miatt?
Nagyon megértelek kedves kérdező! (Édesanyámnak is a mókuskerék okozta a halálát - hiába próbáltam szabadságra küldeni sokszor.)
Akár még csatlakoznék is hozzád útitársnak, hogy nem vennéd tolakodásnak - de nekem is most lesz új munkahelyem. Ez a nyár megint kilőve. 2015. október 5.-én utaztam utoljára vonattal.
A válaszom igen, én is úton lennék legszívesebben.
Én nem. Jobb szeretek itthon lenni, a magam csöndjében. Heti kép napom van szabad, ilyenkor itthon vagyok és a hobbimmal foglalkozom.
Mondjuk ehhez hozzátartozik hogy erősen introvertált személyiségem van, és nem is kívánkozok semmilyen helyre.
Én hétfőtől pentekig dolgozok, van hogy szombaton is. Napi 9-10 órát.
Minden késő délután és este főzök, amíg sül vagy fő az étel addig mosok, porszívózok, port törlök. Utána elmosogatok, majd kb 2 óra film azalatt kivasalok. Alvás.
Mindig úgy szerveztem az életemet hogy legalabb 1 nap maradjon a héten amikor SEMMI KÖTELEZŐ nincs... be kell osztani az időnket.
Ilyen ez amikor az ember lanyanak/fianak bizony dolgoznia kell... mókuskerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!