Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok, ti is be szoktatok...

Lányok, ti is be szoktatok egyedül ülni egy sütire és/vagy egy kávéra? 24/L

Figyelt kérdés
Egyre inkább szeretek egyedül be ülni egy kávéra és egy sütire, de mások ezt furának találják. Ti hogy vagytok ezzel?

2021. nov. 29. 03:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Én simán beülök egyedül ilyen helyekre... kb. a terítős-felszolgálós éttermeket kivéve bárhova, meg egyedül megyek színházba, koncertre is. Szerintem az emberek többségét nem érdekli, ki miért, kivel van.
2021. nov. 30. 00:27
 32/34 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj, én is fiúként írok ide, és én is szoktam.

Vannak barátaim és velük is rendszeresen el szoktam járni ide-oda, de ambivertált lévén, néha az intro oldalamat is ki kell élnem kicsit. Erre pedig nagyon jól tudnak esni az ilyen egyedüli, nyugis beülések valahova. Pláne ilyenkor télen, beülni egy kávézóba, meginni valami forró italt és közben olvasgatni az aktuális könyemet 🙂 Az egésznek lesz ettől egy bekuckózós hangulata, amit imádok 😀 De volt már példa rá, hogy munkából hazafelé beugrottam a törzshelyeim egyikébe, leültem az egyik ablak melletti asztalhoz, és ittam egy korsóval a kedvenc sörömből, közben pedig a telómon neteztem, és figyeltem a kinti forgalmat. És láss csodát, nem dőlt össze a világ 😀

De alkalomadtán az egyedüli mozizástól vagy koncertre járástól sem riadok vissza. Nem mondom, hogy mindig jól sülnek el ezek az alkalmak, mert előfordult már, hogy magányosnak éreztem magam, de ez sajnos benne van a pakliban.

2021. nov. 30. 00:58
 33/34 A kérdező kommentje:
Örülök fiúk, hogy ti is válaszoltok 😁
2021. nov. 30. 01:05
 34/34 anonim válasza:
50%
lehet csajozni kemenyen mert is ne 32 ferfi.BP
2021. dec. 2. 18:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!