Lányok, ti is be szoktatok egyedül ülni egy sütire és/vagy egy kávéra? 24/L
Én is egyedül járok moziba is, meg péntekenként kávé-sütire. Utóbbira viszem a laptopom, vagy egy könyvet és a fotelben ülve olvasok :)
26L
#11: én is érzem ezt az előítéletet, ha pl. egy nő egyedül él, akkor egyből lesajnálják, meg azt gondolják, hogy valami nem stimmel vele. :/
30/N
Nagyon régóta megyek így el helyekre enni meginni valamit mert miért is ne? Másképp nem tudom meg milyen a hely.
Páromat nem zavarja.
Meg hát nincs kivel menni mint barátnő akivel lehetne jót beszélgetni nevetni pozitív időt tölteni. Nincsenek barátaim. Így ha ez ki szokott derülni rólam mindenki furcsálja. De kell eghyedül lét is. A párommal más a kettesben lét v néha ah ő barátiköréhez is bekeveredek mellette.
De nincs saját köröm így nem tudom ezt megélni csak egyedül.
24/n
Én simán. Bár inkább amikor úgy adódik, pl valahonnan jöttem, mennem kell még máshova és van időm is rá.
Régebben meg simán elmentem egyedül sétálni, fotózni, bicajozni. Amióta dolgozom főállásban, azóta tanulok is mellette, ráadásul 3,5 éve programozást, ez kb minden időmet elveszi.
Különben szerintem még ma is simán elmennék egyedül sétálni, fotózni, akár néha programokra, kiállításra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!